kehakuju Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kehakuju This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 21 years, 2 months tagasi by Anonüümne. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused november 12, 2004 at 10:30 e.l. #3159 AnonüümneGuest mul on sihuke probleem, et puusakondist ülespoole läheb keha kitsamaks”kulturistidel läheb sirgelt või isegi natuke laiemaks, kuni seljalailihaseni(eest vaadetes( siis läeb jõhkralt laiemaks” Mis harjutusi ma peaks tegema ja kuidas: S november 12, 2004 at 10:44 e.l. #41965 Raivo PiiberMember et ülakeha oleks nn.vaadatav, siis teegi harjutusi ülakehale – õlg, selja lailihas ja rind.kavade alt leiad harjutused.jõudu. p.s.muid lihaseid, s.h. jalu ja käsi ei tohi samuti unarusse jätta, eelisarenda vaid oma eriti nõrku külgi. november 12, 2004 at 10:59 e.l. #41966 AnonüümneGuest Ma sain niimoodi aru, et vöökohaga on tal probleeme(rindkere/selajalailihase juurest ei mainud ta midagi) Ega siis midagi, kui seljalailihase “alaosale” rõhku panna ja kõhukülgmistele lihastele! kerekallutused ja kerepöörded – kõhukülgmistele lihastele november 13, 2004 at 2:14 p.l. #41997 AnonüümneGuest Seljalailihasele tee plokiga tõmbeid rinnale(minuteada kasvatab see laiust), paksuse jaoks tee kangiga vastu kõhtu tõmbeid(ettekallutatult) Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse