Ületreening Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Ületreening This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 21 years, 3 months tagasi by MEE. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused oktoober 26, 2004 at 6:29 e.l. #3057 TitaanMember Tervist. ma tahtsin seda küsida kas üle treeningu ajal tohiks kangi rebida? Ma tegin muidu ise dieedi kuuri aga jah selle dieedi orki ma läksin nüüd passin pooled ööd üleval ja närvid ka suckivad täiega!!!! kas keegi oskaks aidata mida peaks tegema ületreeningu ajal???? oktoober 26, 2004 at 8:02 e.l. #41353 TANKMember oleneb kui kaugele su ületreening on arenenud… üldiselt peaks * palju puhkama * palju sööma * vähe ja kergelt või üldse mitte trenni tegema mul soovitati ka veel hoopis mingi muu/uus tegevus leida ajutiselt…. oktoober 26, 2004 at 8:14 e.l. #41354 MEEMember Võta tempo maha jah. Trenni päris jätta vast mõtet ei ole a koormusega tõmba koomale. Ning nagu Tankki ütles palju magamist ja puhkust. Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse