Skip to main content

Kas peaks rohkem lihastreeningut tegema? Pepule!!!

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kas peaks rohkem lihastreeningut tegema? Pepule!!!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    trennihull
    Member

Tervist!!!

Niisiis probleem selles, et pepu mureks. Olen 20-aastane neiu. Olen alates selle aasta algusest päris intensiivselt trenni teinud- aerobika, jõusaal, spinning. Enne seda oli pool aastat treeningpausi- kahjuks laiskus tuli peale:(, mudu pidevalt spordiga tegelend, kunagi isegi ratsutanud.

Kuid nüüd- paistab et ikkagi sealt puusade ja pepu ning reite tagaküljelt ei taha kuidagi see liigne rasv kaduda.

Keskmiselt nädalas teen 5x trenni- 1-2 jõusaalitreeningut + aeroobika, vahel spin. Aeroobikas on nädalas kaks rasvapõletust. Üks trenn on veel body ja üks stepaeroobika.

Tean, et tähtis on toitumine- söön päevas 5x. Ja ikka püüan jälgida seda, et õhtupoole on toit vähem rasvane.

Ja mõtlesingi et kas on kasu, kui hakata tegema jõusaalis rohkem jalalihaseid, sest praegu teen jõusaalis peamiselt selga, rinda, sirutajat, kõhtu, käsi ja siis selle pingi peal kus tuleb jalad laiali suruda.

pikkust mudu on 174 cm ja kaal on 67-68. Räägitakse seda, et see ei paista välja. treener ütles, et mul on järelikult raske kont ja no muidugi lihast on ka kindlasti. Vöö on ca 67 cm ja puus ~100 cm. Kuskil paar kuud taagsi mõõtsin rasva%, siis oli 16 millegagi…

Tänan teid!!!

MEE
    Member

Alati võid ju proovida lisada rasvapõletajaid. Tablette või midagi sinnakanti. Siis tulemus ka kiirem tulema:) ja tee sirgete jalgadega jõutõmmet – tõmbab tagumendi kenasti pringiks

trennihull
    Member

Ei tahaks mingeid tablette ausaltöelda võtma hakata…

joey
    Member

usun, et kindlasti oleks parem kui teeksid jõusaalis intensiivsemini jalgu, sest jõusaalotreeninguga hakkab rasvapõletus kiiremini tööle. jälgi ka seda, et õhtul toit poleks mitte ainult väherasvane, vaid ka vähe süsivesikurikkas- seda pole sa oma tekstis maininud.

MEE
    Member

Nu siis lihtsalt rohkem aeroobset, vähem rasva ja süsivesikuid.

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.