Skip to main content

M100 ja UltraGel

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    ochii
    Member

Et siis nagu pealkirjast välja lugeda võib, kasutan neid. Ega nende kooskasutamine halba tee? Valku (M100) võtan pärast trenni. UltraGel’i (liigesetoit) iga päev.

UltraGel’i olen põhimõtteliselt sunnitud kasutama, kuna kõhred ragisevad ja annavad raskusi tõstes tunda

mesikäpp
    Member

ochii mul on üks küsimus kaua sa oled seda Ultrageli kasutanud ja kas kasu ka on sellest, sest asi on selles et mul endal ka väike mure nende liigestega?

renku
    Member

Ultra Gel ei tohiks mingisugust kahju teha. Ise olen seda samuti kasutanud, kui tegin jõufaasi ja küünarnukkidesse tekkis valukolle. Kasutasin umbkaudu 2 pakendit umbes kahe kuu jooksul ja valu kadus. Soovitan proovida.

TANK
    Member

jah 1 purk UltraGeli on veidi vähe aga kui 2 ära kasutada mõjub hästi.

tean enda kogemustest – valud liigestes (õlg ja mõlemad küünarnukid) kadusid peaaegu täielikult.

Ott Kiivikas
    Member

Olen ise kasutanud liigesetoitu viimased 4 – 5 aastat, kuna see aeg on liigesed kõige rohkem tunda andnud. Ise olen kasutanud Protein NO1, põhitoimeaine on sama mis kõigil teistel liigesetoitudel, hüdrolüüsitud kollageen, lisaks täidab ka lisavalguvajadust. Spetsiaalseid liigesetoite peakski kombineerima mõne tava valgubaasil tootega, näiteks (Whey Lemon, või Whey1 ja sinna lisada 1 mtl Ultra Gel), siis saab kätte nii lisavalgu vajaduse kui lihase ehitus – taastusmateriali, peale trenni kindlasti lisada ka süsivesikud.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.