Raamatud
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Raamatud
- This topic has 20 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
taks.
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2004 at 11:58 e.l. #3016
kriskoixx
MemberKuigi see pole siin mingi ostan-müün-vahetan leht, kuid siiski äkki aitab keegi, nimelt oleks soov osta Jaan Loko raamatuid ”Kulturism I”,”Kulturism II”, ”Sporditeooria” . Vähemasti kirjastusest ”Sporditeooriat” enam saada pole, kulturismi raamatute väljaandmisaastaid ja kirjastust ei tea.
oktoober 15, 2004 at 12:39 p.l. #41203M.M.
MemberNeid raamatuid, Kulturism I ja kulturism II sa ei saa kuskilt. Isegi raamatukogudest on nad jalutama läinud. Helistasin isiklikult Lokkole aasta tagasi ja tal endal oli olemas ikka üks eksemplar : ) Kuna need raamatud on hetkel defitsiit-kaup siis ei tahaks enda omi ka välja laenata. Kulturism I olen ma põhimõtteliselt siia ümber kirjutanud ja osa ka Kulturism II-st. Vaata artikklite alt.
oktoober 16, 2004 at 9:05 e.l. #41211laip
MemberOstmise kohta küll suurt ei tea, kuid ” Kulturism I-te” ja “Kulturism II-e” leidub Sisekaitseakadeemia raamatukogus- ühte oli 9 eksemplari ja teist 5 eksemplari. Olemas on ka “Kulturism kõigile”. Kui seal koolis tuttavaid on, siis saad nende kaudu ehk laenata. Tulemusi andis ka otsingumootor riksweb, http://www.sisekaitse.ee/riksweb/ , kust saad otsida ka teiste raamatukogude alt. Ka leidsin vabu eksemplare otsingumootori http://ester.nlib.ee/ -ga. “Kulturism kõigile”(kui kedagi huvitama peaks) oli müüa viimati, umbes kolm kuud tagasi, veel Tartu Ülikooli raamatupoes- hinnaga 15 krooni. Ise ostsin turult 50 -ga:(
veebruar 25, 2005 at 9:17 p.l. #48555RT
MemberMinul on igastahes nii I kui ka II olemas.Kahjuks ei müü.Leidsin mõlemad raamatud puht juhuslikult ühest vanaraamatu putkast.Kui poleks ära ostnud siis oleks vist ära visatud.
Niiet käi ringi silmad lahti ja kui satud kuskil nurga peal nägema mingit vanamutti raamatuid müümas siis ära mööda kõnni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2005 at 9:20 p.l. #48556Makaveli
MemberMinul on igastahes nii I kui ka II olemas.Kahjuks ei müü.Leidsin mõlemad raamatud puht juhuslikult ühest vanaraamatu putkast.Kui poleks ära ostnud siis oleks vist ära visatud.Niiet käi ringi silmad lahti ja kui satud kuskil nurga peal nägema mingit vanamutti raamatuid müümas siis ära mööda kõnni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga said sa targemaks ka loetu põhjal?
veebruar 26, 2005 at 6:04 e.l. #48565RT
MemberKui ma jõusaaliga alustasin siis ma hakkasin treenima 62 aastast pärit raamatu “atleetvõimlemine” järgi.Siis ma leidsin “Kulturismi I ja II.Sealt sain ma palju uut ja huvitavat teada.Nendes raamatutes on palju harjutusi,kavu ja üldse väga palju kuidas teha ja mida teha.
Praegult ma ainult vahest harva võtan ja sirvin ajaviiteks.
veebruar 26, 2005 at 6:52 e.l. #48570freewingonboard
MemberHehe, RT, ma alustasin ka sama raamatuga, aga väljalaske aasta oli 68
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea raamat oli, kuid mõned treeningkava põhimõtted iganenud.
veebruar 26, 2005 at 7:00 e.l. #48571RT
MemberJaaa olid ajad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2005 at 10:28 e.l. #48588carbo
Memberaaa kui on plaanis endale mõni raamat soetada siis millist te soovitaksite….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen suht algaja ja pole ühegi sellealase raamatuga kokku putunud..,)veebruar 26, 2005 at 11:49 e.l. #48593Tim
Memberaaa kui on plaanis endale mõni raamat soetada siis millist te soovitaksite….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen suht algaja ja pole ühegi sellealase raamatuga kokku putunud..,)Alusta raamatuga “Kulturism Kõigile”, ise oman ja julgen soojalt soovitada, kulturismi põhialused saab sellega ilusti selgeks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2005 at 12:19 p.l. #48595Makaveli
MemberJah , selle raamatu võite minult osta (Kulturism kõigile) , saatke Private Message ja lepime kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2005 at 12:20 p.l. #48596carbo
Memberoot palju sial lk on ja millises raamatupoes müügil on??
veebruar 26, 2005 at 12:38 p.l. #48598taf
Memberkuna kulturism I ja kulturism II on defitsiitkaup siis mul tekkis säärane mõte, et kindlasti annaks seda lihtlabaselt paljundada ning sedaviisi mõne kulturismihuvilise õnnelikumaks teha…
ootan vastukaja
veebruar 26, 2005 at 12:57 p.l. #48600carbo
Memberolen seda ka ise mõelnud veel parem oleks tegelikult see kui kellegil oleks viitsimist see arvutisse panna ja siis mingil moel teistele saata oleksin sellest vägagi huvitatud ning lissalt kes tahab teeb pangaülekande ja asi korras…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2005 at 2:14 p.l. #48845St
MemberKahjuks ei ole ise nende raamatutega kokku puutunud, see pärast küsingi kui paksud nood on? Kulturism kõigile, Kulturism I ja Kulturism II?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.