kõht
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kõht
- This topic has 18 replies, 13 voices, and was last updated 21 years, 3 months tagasi by
joey.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2004 at 4:50 p.l. #3008
Doggystyler
Memberma pole eriti sportlik ,aga ma olen teinud 1 aasta peaaegu igapäev kõhulihaseid ja nüüd käin ka trennis, ma teen päris palju istukiletõusmisi… klassis olen sellega teisel kohal..aga kõhtu katab ikkagi rasv ja rasvavoldid…. miks see ära ei kao ja kuidas saaks lahti….
oktoober 11, 2004 at 5:07 p.l. #41129Jazz
MemberNagu korduvalt mainitud on asi toitumises ja aeroobses treeningus.
oktoober 11, 2004 at 5:07 p.l. #41130joey
MemberDoggystyler
Memberliiga rasvane toit?
Mida siis süüa ei tohi ja tohib?
ja milline see aeroobne trenn on?
oktoober 11, 2004 at 8:13 p.l. #41138mesikäpp
Memberega siis kõht ei kao ainult sellegaära et sa oma kõhtu pumpad, tuleb ikka muud ka teha sest kui su kõhule koguneb rasv siis see tähendab seda et sööd rohkem kui ära kulutad ja püüa vähem neid toite süüa kus süsivesikuid palju on, eriti saiakesed, sai jne. võid pane vähem leiva peale ja söö täisteraleiba see on kasulikum. Kuid see on kõik väike jutt toitumisest.
oktoober 11, 2004 at 8:28 p.l. #41140raider
MemberMina söön õhtul
Pakk rasvata kohupiima 250 gr segatuna piimaga pastaks, peale mingit lahjat moosi + 0,5 l rohelist teed
aeroobne trenn 120 – 140 pulsisagedusel liigutamine
Ratas, joox jne mingi üle 40min näitex peale jõutrenni ( jõusaali )
oktoober 12, 2004 at 6:13 p.l. #41172Fle
Memberminagi tegin nii aasta tagasi iga trenn kõhulihaseid… aga erilist mõtet sellel pole.. mma saan sama või isegi parema tulemuse nädalas korra treenides.. vahel juhtub isegi nii, et kahe nädala peale korra saab neid ainult treenitud
aga häda pole midagi.. võibolla enda ülikiire ainevahetuse tõttu ei saagi ma sinna isegi hea tahtmise korral väga palju rasva koguda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 12, 2004 at 7:50 p.l. #41176Doggystyler
Memberkas sellised liha toite jne ei tasu siis väga süüa kuigi trennis käin jne
oktoober 13, 2004 at 6:51 e.l. #41177hatebreed
MemberLiha toite tuleb süüa!!!Et saada tulemust. Aga nagu mainiti, et kui tahad six-pac nähtavale tuua, vähenda lihtsalt süsivesikute hulka oma toidukordades ja tee aeroobset õige pulsisagedusega
oktoober 13, 2004 at 6:56 e.l. #41178phaetom
MemberKui palju see õige pulsisagedus sis on ?
Mulle oon öeldud et 130 , aga kui tavaline pulsisagedus on 120/80 , siis missugune harjutus tõstab 130-ni.? Kõndimine jooksumasinal ?
oktoober 13, 2004 at 7:37 e.l. #41179m.l.d.
MemberAeroobne õige pulsisagedus on 220, miinus vanus, korrutada 70%.
120/80 – on tavaline, normaalne vererõhk:)
Ja ega sa sellele aeroobsele pulsile kuidagi kobades ja midagi aimates ikka pihta ei saa?! Osta endale pulsikell ja hakka tasapisi õppima ning oma pulssi jälgima. Kui saad asjale pihta, siis rasv sinu kõhul põleb särinal ja 3 – 5 kuu pärast aimad six-pac-i.
Ja kõhtu pole üldsegi mõtet igapäev teha, 2-3 korrast(ja kvaliteetselt) nädalas on küll.
oktoober 13, 2004 at 8:36 p.l. #41186Doggystyler
Membermillised need toidud on kus süsivesikuid palju on
oktoober 14, 2004 at 5:35 e.l. #41190Ott Kiivikas
MemberSüsivesikud on riis, makaron, kartul, leib, sai, pudrud, müslid, puuviljad, jne. Vaata pakenditel poes on kirjas toiteväärtus 100gr. kohta. Kui eesmärk on vabaneda liigsest rasvast, siis on mõttekas just süsivesikute ja loomse rasva kogust toidus vähendada. Mitte neid toiduaineid täiesti välja lülitada, vaid koguseid vähendada. Valgu osakaal jääb samaks mis massi kasvatamisel 2 – 2,5gr/kehakilogrammi kohta.
oktoober 14, 2004 at 8:21 p.l. #41194Doggystyler
Memberet kui mulle tehakse õhtuks liha ja kartulit siis peaks rohkem liha võtma ja vähem kartulit? ja kui palju see normaalne süsivesikute kogus on ühe söögikorra kohta?
oktoober 15, 2004 at 6:21 e.l. #41197Ott Kiivikas
MemberSüsivesikute koguse mingit kindlat standardit ei ole palju peaks ühe toidukorraga sööma, see sõltubub suuresti inimese kehakaalust ja sellest kas eesmärgiks on massi lisada või kehakaalu vähendada, see võib kõikuda kulturistide puhul seinast seina 1gr/ kehakilogrammikohta päevas kuni 10/gr. suurtel meestel. Olulisem on see kui tead mis sinu eesmärk on siis vastavalt sellele ka suurendad harjumuspäraeid süsivesikute koguseid või vähendad, õhtusel ajal on mõttekas kartulid asendada, muude juurviljadega nagu porgand, liilkapsas, brokkoli, jne. Kartuleid ei söö ise peaaegu üldse, hooajaväliselt vahest vahelduse mõttes, suurema osa ikka söön pruuni riisi või pastat.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.