Solaariumi kohta küsimus !
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Solaariumi kohta küsimus !
- This topic has 21 replies, 18 voices, and was last updated 20 years, 11 months tagasi by
rustik.
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2004 at 8:07 p.l. #2998
raider
MemberMis on solaariumis plussid ?
Kas aitab ka mingil moel treeningutele kaasa ?
Palju olex norm nädalas käija.
oktoober 9, 2004 at 9:22 p.l. #41092susim
Membernu minu arust ei aita ta midagi treeningule kaasa.vaid teeb su naha pruunix .ja norm kaia olex 2x nadalas!!ja vaata et paevitus kreemi kasutad!!
detsember 28, 2004 at 7:19 p.l. #43788hatebreed
MemberVbolla mulle tundub aga pärast solaariumis käimist tunduvad lihased kõvasti reljeefsemad
detsember 28, 2004 at 7:21 p.l. #43789muc
MemberVee higistad välja, see võib põhjus olla. Saunas käies higistad ka, aga seal ju on veeaur, mis jätab ikka vesiseks asja. Solaariumis aga see kõva kuumus kuivatab ka. Endal on alati jäänud tunne, et tõmbab reljeefsemaks.
detsember 30, 2004 at 9:03 p.l. #43967Deegan
MemberSolaariumis käimiseks vajalik informatsioon.
VASTUNÄIDUSTUSED ON:
*Nahahaigused, mis ei kannata loodusliku päikest,
*Depilatsiooni järgne päev,
*Ei sobi inimestele, kes on saanud kiiritusravi,
*Menstruatsioon – hormoonide hulk on suurem kui tavaliselt ja võivad tekkida pigmendilaigud,
*UV- tundlikkus- pärast päevitamist tekib nahale allergia,
*Kuiva ja vananeva nahaga inimestele, sest UV- kiirgus kuivatab nahka veelgi,
*Teatud retseptiravimite kasutamise korral,
*Ei sobi inimestele kellel on silmahaigus või ulatuslik nahahaigus,
*Solaarium pole soovitav kui inimesel on organismis põletik.
Nii nad räägivad
detsember 30, 2004 at 10:07 p.l. #43975ero
Memberüks oluline asi veel: solaariumis ei ole soovitav käia üle 50 seansi aastas.
detsember 30, 2004 at 10:31 p.l. #43978hatebreed
Membersilmad tuleb ka kinni hoida
jaanuar 1, 2005 at 11:26 p.l. #44083raider
Memberise käin nädalas 2 -3X
jaanuar 2, 2005 at 8:43 e.l. #44089g-e-r-l-i
MemberSilmade jaoks on olemas vastavad asjad ka, mida peale panna. Aga jah, reljeefsemaks vaevalt teeb, ma arvan lihtsalt, et oled siis pruunim (vahetult pärast) ja tundud endale ilusam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… aastas ei soovitata käia üle 50x ja kindlasti mitte ei tohi 24h jooksul käia üle 1x. Alati tuleb kasutada vastavat päevituskreemi ja valida solaarium (lampide tugevus) vastavalt oma nahatüübile ! Edu pruuniks saamisel
jaanuar 28, 2005 at 2:20 e.l. #46533caur
MemberLisaks paistavad lihased päevitunud keha pealt paremini esile..
(Y)
jaanuar 28, 2005 at 5:28 e.l. #46534Vinsanity
MemberÜheks suureks plussiks on ka punnide kadumine, sest solaarium meeletult kuivatab ka näonahka. Ma ei tea kui vanade persoonidega ma räägin, aga ise olen 17 ja punnide kadumine on päris heaks lisapõhjuseks minu jaoks, mille pärast käia solaariumis
??:”>jaanuar 28, 2005 at 7:16 e.l. #46542Annika Pärtel
MemberVinsanity, mis käid siis nahka solaariumis kuivatamas või? 25-selt (kui mitte enne) võib sulle siis enneaegseid kortse ennustada..
Solaarium nüüd küll “punne”ära ei võta (“punnide”ilmnemisel on ikka mõni muu põhjus-põletik või mõni muu haiguslik seisund organismis, allergia, mustad nahapoorid ja korralikult puhastamata nahk, hormoonid jne ja neid ravib kosmeetik/ nahaarst ja regulaarne kodune hooldus), võib hoopis hiljem armid jätta, sest koht, kus just oli või on põletikus punn, võib kergesti pigmenteeruda.
jaanuar 28, 2005 at 7:33 e.l. #46544wtrix
MemberRumal jutt suhu tagasi. Loomulikult aitab solaarium igasuguste vistrike jms. väiksemate nahahädade vastu. Seda seeläbi, et paraneb naha verevarustus ning suureneb D-vitamiini hulk nahas. Praktiliselt järele proovitud ja toimiv. See kuivatamise jutt – ei oska seisukohta võtta.
Mina isiklikult olen käinud ca. korra nädalas psoriaasi pärast.
Solaariumi suurim pluss talvel on see, et ta mõjub sarnaselt valgusteraapiaga – annab kõvasti vaimset energiat juurde. Palju rohkem on pärast särtsu sees.
jaanuar 28, 2005 at 7:35 e.l. #46545wtrix
MemberMuidugi selles suhtes on aktivistil õigus, et solaarium vinne ära ei võta. Küll aga vähendab tugevalt vistrike juurde tekkimist.
jaanuar 30, 2005 at 6:46 p.l. #46809fitnesswoman
MemberEelkõige D-vitamiin ja valgusteraapia meie pimedal ajal lisaks pruunistumisele – see kõik kokku lisab super energiat ja hea enesetunde!!!!
Sopovitav oleks algul 2x nädalas, kui jume peal, siis 1x nädalas!!! Ise käin ja nii lahe ennast peeglist vaadata – nina tõuseb kohe püsti…wowwww..milline tõmmu baabeee
??:”>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.