on läänemaa mehi?
- This topic has 14 replies, 6 voices, and was last updated 21 years tagasi by
wilson.
-
AutorPostitused
-
oktoober 7, 2004 at 8:04 p.l. #2991
wilson
Memberkas on läänemaal mehi kes tegeleks lamades surumisega ja käiks ka võistlustel??olen asjast huvitatud ja oleks vaja kedagi kellega koos asja arutada ja ka trenni teha!!kas on selliseid inimesi??
ette tänades wilson
november 5, 2004 at 10:40 e.l. #41679kuldarp
Memberma soovin sulle edu, et leida inimesi kellega neid asju teha. Iga algus on raske ja tea, et kui saad alguse tehtud siis tuleb edasi kõik iseenesest aga samas on ka siin omad raskused.
Tervitudes Põltsamaalt
november 6, 2004 at 2:04 p.l. #41720wilson
Memberpraegu teen jõudu sellistega kes hoiavad vaid keha vormis.mitte et võistelda.ma tahan talve trenni teha ja sis peale talve juba võistlustele minna.selleks on mul potentsiaali.
mulle võivad kõik kirjutada oma võistluskogemustest,kõik jõutõstjad.ootan ka kirju neilt kes on samade huvidega mis mina (jõutõstmine).saaks mõtteid vahetada ja ka võistlustel koos käija!!!
ootan kirju mailile: fuckmonster@hot.ee
ette tänades wilson
november 6, 2004 at 7:43 p.l. #41728hatebreed
MemberIrw @ fuckmonster
Ei no mis seal ikka käid võistlustel ära ja kogemus käes. Esimesel saadki kogemuse. Ei pea kohe mingi ulme tulemust jahtima minema. Vaata kuskilt endale need võistlusreeglid. Mul kodus on kuskil päris paks patakas neid reegleid. Aga põhi nüansid saadki teada sealt et kes mis kuidas. Ja kui reeglid pähe õpid siis saad vaadata ka et kas kohtunikud sulle käru keerata tahavad v mitte. Jõudu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2004 at 11:52 p.l. #41731kuldarp
Memberex jah…ega esimene kord ei peagi olema vägev tulemus ette näidata…esimene kord tuleb minna ja saadakogemus…..mis puutub kohtunikesse, siis tegelt võit on ainult kohtunike käes…sest nemad ütlevad, kas sa liigutasid või mitte
november 7, 2004 at 7:45 e.l. #41733asner
MemberLäänemaal on ju RAMMUMEHI küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MIne ja räägi nendega, kindlasti keegi on nõus kampa lööma.november 7, 2004 at 7:57 e.l. #41734kuldarp
Memberma arvan samuti et neid on aga kas nad teevad võistlemiseks trenni…..aga no ma ei tea teie värki seal, meil siin on küll et tehakse peamiselt endale
november 7, 2004 at 8:36 e.l. #41736wilson
Membernyyd yhe leidsin kellega teha.mõtlen sedasi teha et minna haapsalus Fra Maresse ja kysida sealt kes näiteks tegelevad selle alaga,sis kokku nendega saada ja sis ka koos trenni teha.Fra Mares saaks ka tehnikat õppida.sest mina kll veel tehniliselt oska suurt midagi.surun ja kükin vaid toorel jõul.
november 7, 2004 at 10:16 e.l. #41743mesikäpp
Membertere Wilson ma olen iseka kunagi haapsalus trenni teinud, huvitav oleks teada kus sa trenni teed, sest kunagi olid seal trenni tegemisega väga kehvad lood. Kui sa hakkad fra maares käima siis seal käib üks suur mees tatoveeringuga, sa astu talle lähedale ja küsi julgelt nõu, ta ise tegeleb rammumehe võistlustega. Ma arvan et ta on haapsalus üks kõvemaid mehi, jõu poolest. A üks mees on veel see Tiit see töötas vanasti fra maares.
november 7, 2004 at 10:26 e.l. #41744wilson
Memberenam ma pole fra mares käinud.ennem sai kolm kuud käidud.pole võimalik mul sinna iga pääv minna.kuna olen noor ja käin veel koolis ja elan ka seal.trenni fra maresse jõuaks vaid reedel.muidu teen trenni vaid koolis.seda iga päev.seda suurt meest ma tean vict sa mõtled Ahto Kaldat w?
mõtlen just korra sinna minna.küsida treenerite käest et kes seal teevad jõutõstmist sis nendega kokku saada ja koos trenni teha ja võistelda.ega ma ise ka just haapsalus ela.seal läheduses 23km haapsalust.
november 15, 2004 at 10:18 e.l. #42052mesikäpp
Memberwilson nagu ma juba enne ütlesin mine ja küsi nende käest ega see umbes rahmimine ei too erilisi edusamme ning jah ma mõtlesin ahtot.
november 16, 2004 at 11:43 e.l. #42101wilson
Membereks kui mul millalgi sinna asja on siin plaanin kysida
jaanuar 21, 2005 at 10:16 p.l. #45994wilson
Memberkas pole ikka kedagi sellist läänemaa meest/noort??
tahaks juba varsti võistlema minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2005 at 9:57 e.l. #46023Kuup
MemberAhto peaks praegu Wiedemanni sportas käima, nagu ka enamus Fra Mare kliente, sest tõusuvesi tegi oma tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saal on seal küll lahjem, kuid suht odav ja kui raffast vähem saab kõik asjad tehtud. Jõutõstjaid käib ka aeg-ajalt, ntx eile…
jaanuar 22, 2005 at 10:21 e.l. #46025wilson
Memberma esmaspäävast reedeni koolis koguaeg.ja reede õhtul ei ole nagu aega haapsallu tulla.elaks ise haapsalus oleks teine asi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.