Reply To: Kõhuke ei kao eest
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kõhuke ei kao eest » Reply To: Kõhuke ei kao eest
Tere taas!Lisasin end kasutajana, muidu ei saa ju vastata
Sõnaga, ma saan tegelikult aru, et selleks, et kõhuke kaoks, tuleks toitumist tugevamalt jägida? Ega see nälgimine oleks ju tegelikult, kui menüüst praetud/magusad road maha võtta. Eks küsimus on selles, mida saada tahan? Kui tahan lauaga löödud lamedat kõhtu, nagu ta enne oli, siis tuleks rohkem end jälgida? Ja kui ikka ei suuda, siis kuhugile see kõht ise ei lähe, treenigu ma palju jaksan? Eks terve elu elamine on prioriteetide küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paraku kipub olema sedasi, et kõik mis magus või rasvane, on ka maitsev, inimese maitsemeel on sedasi ilmselt tehtud ja siit edasi on ainult valikud….
Aga kui nüüd menüüd korrigeerin, magusa suuresti välja viskan ja end veel rohkem käsile söömise osas käsile võtan, kas siis lootust on? Või on kaks tegelast ikkagi kõhulihased ja naha nii lootusetult välja venitanud, et niiöelda endiseks saamiseks polegi lootust? Olen näinud naisi, kes peale laste saamist on samas vormis ja mõõdus ka ilma trenni ja söömise jälgimiseta aga mina nende sekka kahjuks ei kuulu. Ja kas saan õigesti aru, toitumine on kõige alus?
Toitumine on kõigi alus, sellest oled õieti aru saanud, samas ega sa nüüd nälgida ka ei sa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Me vajama energiat et liikuda ja ka trenni tegemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>