Skip to main content

Magamine enne trenni?!

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Magamine enne trenni?!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    joker
    Member

Selline huvitav tähelepanek Hr. Fred. Kui ma enne trenni tukastan (ja see ei pea üldse pikk uni olema) siis kui olen esimesest unisuse-momendist peale ärkamist üle saanud lööb hullu puraka sisse nagu oleks mingit ainet pannud. Et mis see põhjus võiks olla? Vaevalt et see sellest et “magasin-välja” ?!

Aitäh.

Fred Antson
    Member

Aga on ju teada,et organism toodab kõige rohkem kasvuhormooni just esimestel unetundidel.Järelikult on Su organism suuteline ka selle napi tukastamisega tootma piisava koguse hormooni füsioloogiliste muutuste esilekutsumiseks.Õnneseen!

Ott Kiivikas
    Member

Olen ka ise tundnud, nädalavahtuseti kui on võimalus enne trenni magada, istub trenn peale seda eriti hästi. Kahjuks nädala sees selline võimalus puudub.

M.M.
    Member

Endal on lõpuks õnnestunud asjad nii sättida, et olukord võimaldab treenida hommikuti ja õhtuti jõusaalis. Et sellise süsteemi puhul asi kinni ei kiiluks, magan ka päeviti tunnikese ja tõesti on hoopis teine tera, kui päev millal mul näiteks see ei õnnestu mingil põhjusel. Kui võimalus on, siis kasutage kindlasti seda.

Ott Kiivikas
    Member

Hea on tõdeda, et meil on tekkinud proffesionaalse suhtumisega atleete, loodame et tulemused ei lase ennast kaua oodata.

ero
    Member

tõesti, tõeline proffesionaal. Paistab, et mehel on kõvad sponsorid

Kuup
    Member

Peale väsitavat kooli päeva, enne trenni teen ka uinaku. Peale uinakut on väga värske tunne. Soovitan.

Fred Antson
    Member

Õnnelikud inimesed – teil on aega päeval tukastada!Endal õnnestub öösel 6 kuni 7 ja pool tundi magada.

renku
    Member

Minule ei istu trenn kohe peal euinakut, mingi tunnike peaks ikka vahel olema, aga oleneb inimesest

MEE
    Member

Pole proovinud veel enne trenni tunnike magada. Kuid olen enam kui kindel, et pärast ärkamist läheb mul veel tunnike, et aru saada – mis päev on , kus kell on ja mis asi see trenn veel on :???:”>

M.M.
    Member

Ega siis pea ju vahetult ennem magama, peaks ikka vähemalt tund vahet olema, et jõuaks ennem natuke süüa ja maapeale tagasi tulla. Kruus kohvi ennem trenni paneb ka turbo tööle ilusti.

ero
    Member

koffeiin on üldse selline asi mis annab paljudele enne trenni lisakäigu, aga tean ka inimesi ( nt ise ) kellele see jälle ei sobi – süda hakkab lihtsalt peksma ja paha on olla. Kes pole proovinud – võiksid seda proovida küll.

drnkrpilot
    Member

liikvel on selline ütlus: magatakse kahekesi, puhatakse üksi :???:”>

kui jutt käib sellisest “magamisest”, siis ei tohiks pärast trennis üldse enam minekut olla, sest üks(või mitu) korralik kaloreid kulutav TRENN on juba seljataga…

hanepirukas
    Member

Mulle ei sobi üldse magamine päeval, pärast ülestõusmist olen 2-3 tundi veel megaunine sellepärast väldin iga hinnaeest magamist päeval….

taks
    Member

ma olen peale und nagu porikärbes, kes ennast liigutada ei viici <_<“>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.