Kreatiinid
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiinid
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 5 months tagasi by
renku.
-
AutorPostitused
-
september 8, 2004 at 12:36 p.l. #2876
Dev
MemberTere!
Ma küll ei tea kas teema on õiges kohas ,aga eks seda saab ju liigutada kui peakski vales kohas olema : )
Teema järgmine: Tahaks osta kreatiini ,mitte väga kallist ,valisin amazon.ee’st välja kolm tk
http://www.amazon.ee/main.php?main=product…ct=11¤t=7
http://www.amazon.ee/main.php?main=product…ct=11¤t=6
ja
http://www.amazon.ee/main.php?main=product…ct=11¤t=5
Millist soovitaksite?
Põhiliselt tahaks kreatiini selleks ,et lihast kasvatada ,et siis milline neist sobiks selleks kõige paremini?
Ise arvasin ,et ostaks Kreatiin monohüdraat (500g) – Koelbel e. esimese lingi all olev toode..Tasuks see osta?On keegi seda kasutanud?
Suured tänud ette ära kohe : )
Dev.
september 8, 2004 at 1:37 p.l. #40443Kuup
MemberUsun, et mida kallim, seda kvaliteetsem/puhtam kreatiin. Kuid Tai-Kane monohüdraat annab kah kindlasti tulemusi ning ei ole ka väga kallis.
Et just lihast kasvatada, on eeskätt vaja valku, mida kasutab organism just lihase ehitamiseks(kasvatamiseks)
september 8, 2004 at 1:47 p.l. #40444Makaveli
MemberMinul pani Tai Kane kreatiin kõhu valutama. Aga ma arvan et hinna ja kvaliteedi suhte poolest on parim Koelbel. samas ei tea ma ühtegi teist inimest peale minu kellel oleks Tai Kane kreatiinist kõht valutama hakanud. Ott kasutab ise ka Tai Kane kreatiini ja tulemused pole ju üldsegi mitte halvad , niiet otsuse pead sa ikkagi ise langetama
september 8, 2004 at 2:01 p.l. #40445anz
MemberKas kasutasid seda tai kane kreatiinitsitraati, et kõht valutama hakkas? Endal oli kah paar korda alguses nii. Lolli peaga tegin koksi valmis ja kohe uhasin alla. Kui kreatiini lisad, siis näed, et vesi ( sellega tegin mina ), hakkab nagu mullitama. See võiski seda kõhuvalu põhjustada, sest mingid gaasimullid eralduvad jne. Loodan, et said mõttest aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2004 at 5:50 p.l. #40457Kuup
MemberTarbisin ka tsitraati, kuid minu kõht küll midagi ei tundunud, kuigi mul ka suht tundlik teine – Teravaid asju eriti ei salli. Teine asi on aga effekt, mille ta andis suht kõva – tulemused paranesid, rohkem võhma oli jne…
september 8, 2004 at 6:16 p.l. #40461Sten
MemberMa ei tea, ise kasutan seda Tai Kane oma ja mul küll mindagi kõhuga pole. Täitsa töötab ja muidu kui tahad lihaskasvu suurendada, siis tuleks rohkem valgule tähelepanu pöörata. Kreatiin on nagu rohkem jõulisamise eesmärgil.
september 9, 2004 at 3:31 e.l. #40470Pöialpoiss
MemberKasutanud eelpool nimetatust just viimast varjanti ja ei ütleks, et see mingi koera okse ja mõtetu kraam oleks. Manustamine täiesti ok ja mingeid probleeme kõhuga ei ole ka ette tulnud. Kui “puru” eriti laiata just käes ei ole siis kärab see veel edasi küll senikaua kui saan õnnelikuks miljonäriks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2004 at 5:36 e.l. #40472Ott Kiivikas
MemberIse olen jah kasutanud aastaid Tai Kane kreatiini, eraldi teda viimased aastad võtnud ei ole, küll aga kasutan põhiliselt sellist toodet nagu WDGP (whey dr. glutaminepeptide). Seal sisaldub täpselt sama kreatiin, mis eraldi purgis on. Samas ei ütle ühtegi paha sõna Koebeli kreatiini kohta, natuke kallim, kuid samuti kvaliteetne asi. Mõlemad toorained on pärit Saksast, lihtsalt ühe puhul paneb Soome oma purki. Nii et proovige.
september 9, 2004 at 9:46 e.l. #40479renku
MemberVõin enda kogemuste põhjal kiita nii Tai Kane kreatiini kui ka Fast-i kreatiini (viimast kahjuks aga enam vist Eestist ei saa)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.