Skip to main content

Capsicam

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Capsicam

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    maxim
    Member

Kuidas saada sordikreem Capsicam kiirelt maha, millega pesta kui teda annab üldse maha võtta. Eile selg valutas ja panin seda peale, täna on ok aga kõrvetab kui higistama hakkan aga täna on trennipäev. On äkk ideid.

MacLeod
    Member

Ikka vee ja seebiga! Higistamisel peabki kuumaks minema. Aga kui hakkab kõrvetavalt põletama, siis tuleks muidugi kiiresti maha võtta! Enne sauna minekut pese kindlasti maha!!!

bacardi
    Member

pese külma veega ja voolava veega tükk aega siis tuleb maha lõpuks seepi ka ikka

Mr Tin
    Member

Mina üritasin kunagi ka Capsicami kasutada, keegi veel soovitas. Aga nahk ei kannatanud seda välja ja salvi mahapesemine oli samuti piinarikas. Loobusin kasutamast. Selle asemel võib kasutada Troxevasini, Fastum Geli, Voltareni (retseptiga), kuid nad on siiski teise toimega salvid kui Capsicam.

kame
    Moderator

mina lasin külma vett peale tükka aega ja pärast patsutasin rätikuga sest hõõrumiseks on nahk nati hell! (vähemalt mul oli)

Chiko
    Member

Mul üks küsimus. Mängis ise jalgpalli ja tihti väänan hüppeliigese välja, kas Capsicam on ka väikeste vigastuse vastu? Hetkel valutavad veidi mõlema jala hüppeliigesed! <_<“>

OKilk
    Member

Ma siiski arvan et erilist ravivat toimet ei ole.

Hetkeline tuimestus vast.

Maha saab ikka rohke veega ja tore oleks kui on kareda poolega nuustik millega hõõruda.

wilson
    Member

oluneb palju sa seda peale paned,soovitatav on panna umbes hernetera suurune hulk kreemi aga kui rohkem paned on pikka aega see koht soe.ise olen ka seda kasutanud,kyki tegemisel,kui sai liilat määritud siis olid põlved soojad kuni 12h.kui paned seda peale õiges koguses on ka mahapesemine lihtsam!mida rohkem paned seda rohkem ja kauem pesema pead!ravi toime puudub,kasutatakse lihaste soojendamisel ennem trenni või võistlusi!kareda nustikuga sa pärast nutad kuna olunevalt nahatyybist hakkab nahk punetama!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.