ainevahetus kiiremaks
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » ainevahetus kiiremaks
- This topic has 21 replies, 12 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
ochii.
-
AutorPostitused
-
august 23, 2004 at 8:18 p.l. #2850
kamakaks
MemberTere,
Millised on võimalused muuta ainevahetus kiiremaks? Seda tean et süüa tihedalt aga veel .. on ehk veel mõned head nipid pakkuda… Kuidas ja kas üldse saab kontrollida ainevahetuse kiirust .. et aru saada kas ja kuidas mingi meetod mõjub. Loogiliselt võttes peaks panema WC uksele mingi loenduri mitu korda seda kulutad päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. aga ok kui oskab keegi midagi kosta siis …august 24, 2004 at 5:49 e.l. #40351rewo
Membernätsu närimisega pidi ainevahetuse kiiremaks saama nagu ma kuulnud olen.
august 24, 2004 at 7:24 e.l. #40352Fle
MemberPäeavas tulek süüa ~6 korda. Et tihedamini süües on ka ainevahtus kiirem… A see ka veel, et kui seni oled söönud näiteks 3 korda päevas, siis nüüd hakates sööma 6 korda päevas peaks sa söögikogust kka vähendama ühes toidukorras, muidu ei lähe järgmiseks söögiajaks nii 2-3 tunnipärast kõht tühjaks.
Loodan et said mu segasest jutust aru
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 26, 2004 at 11:26 e.l. #40353äli
MemberSeda saab veregrupi dieedi ja trenniga.
august 26, 2004 at 11:37 e.l. #40354Taavi Eplik
MemberTead te võite mind peksta, kyynet alla nõelu ajada ja isegi kadaka põõsasse visata, aga see kuidas Vene Milk Proteiin paneb minu seedimise liikuma, seda te ette ei kujuta:)
Ikkagi söön seda vahel kui tahan ja tean, et palju suured onud söövad seda j amõmisevad rahulolevalt! See polnud reklaam tegelikult, vaid kõigil on valiku ja proovimise võimalus!
august 26, 2004 at 11:50 e.l. #40355punamtsike
Memberpurjus oled vä? need kes vene milki söövad on idikad ja sõidavad ladadega. see mõmin tuleb anabolicast. tead küll karvaksav ja hääle jämenemina.
august 26, 2004 at 11:54 e.l. #40356punamtsike
Membersee pole ka reklaam aga mina sõin hiljuti ISS Researchi Complete Whey Pwerit. ja jäängi selle peale. see vene valgu jutt ajab mul p****a nii keema. eestlased on ikka üks imelik rahvas. kaelas ripub kõva nokia ja ###### alla on bemar aga näost läheb sisse lõssipulber. ah ma ei viitsi. kes lollina sünnib see lollina sureb. vakin hall mass.
august 26, 2004 at 12:12 p.l. #40357Taavi Eplik
MemberMinul on eesti nimi, minu enda pildi all! Lollid idikad, hall mass, minu meelest sulle korra anti mõista siin juba, et hoia natuke tagasi.Esiteks oled sa koer,lapsvärdjas või inimene, seda ei tea keegi, aga sa räägid nagu rumal ja harimatu inimene. Mis sa arvad, et steroididega ei peagi trenni tegema või.sa oled yks neist kindlasti, kes saali aknalaudu oma persega määrimi käib.
Üldiselt emotsioonidest aitab, aga sinu sõnavaõtud ma kustutaks siit enamuses ära ja kui on huvi vestelda, siis võib kokku saada Lgp.Mütsike või mis sa olidki.
august 26, 2004 at 1:29 p.l. #40358joker
MemberÄrge kakelge …
august 26, 2004 at 2:20 p.l. #40359punamtsike
Membereinoh see on ammu teada et mina loll olen ja äkki sa selgitaksid siis mis oli sinu esimese postituse selle va milkproteiini point. ise ka aru said mis rääkisid või? ja äkki selgitad korraga ka seda mis puutub siia see sinu ”eesti nimi, minu enda pildi all” siis veel siuke lugu et teatavasti koerad netis ei käi ja lapsvärdjas on samuti inimene. ja kus ma väitsin et steroididega ei pea trenni tegema. saalis kus mina treenin ei ole aknalaudu ja kui aus olla siis ma pole veel kohanud jõusaali kus aknad on madalal ja akendel on lauad ja neid saab per**ga määrida. nii ja siis veel et mis eesmärgil peaks enamus minu postitusi ära kustutama. ja lõpetuseks ütleks seda et sul kruvi veits logiseb sest sinu nimi ja pilt on kõigile näha aga seda misloom mina olen vähemalt sina kahjuks ei tea. ja see tähendab seda et sa võid paraja portsu otsa sattuda. et ühesõnaga kui ma nüüd sinu pilti vaatan siis kisub irve näole ja võiks tõesti ühe kohtumise korraldada kui sa sellest ikka üle ei saa. ma olen hea vestleja.
august 26, 2004 at 4:32 p.l. #40360ero
MemberPunamütsike – rahune maha. Su postitused on ainult ´mõttetuid emotsioone täis – sa ise ka ei saa aru kuidas sa kedagi solvad.
august 26, 2004 at 5:16 p.l. #40361Taavi Eplik
MemberMinul on yleval minu pilt ja all on MINU nimi, seda tähendab! Milleks selliseid isiklikke välaelamisi siin korraldada? Sina vaatad minu pilti ja mina vaatan invaliidi märki? Irve tuleb paljudel kindlasti näkku miks mitte, on ära ka ruttu sealt kadunud.
Kui asi lyhidalt kokku võtta siis mulle sobib kui spordi teemdael märkusi teistele teeksid a`la Kiivikas ja kompanii. Minu tekstis ei kohta sõna nagu loll kindlasti. Ma eriti ei saa aru millest ma yle peaksin saama. Nende portsu juttudega ole tähelepanelik või uuri pisut linna pealt ennem, keda sa solvad!
Teema ammendus, ma leian.
august 26, 2004 at 5:54 p.l. #40362vend vähk
ModeratorTaavi rahule! Igaüks sööb, mida heaks arvab! Kui mina siin oma toitumise eripäradest kunagi rääkisin, siis hakkasid igasugused asjapulgad mind kohe mudaga loopima. Olen nüüd targem ja igasuguste tühikargajatega ennast segada ei lase. Hetkel valmistun fitnessi MM-iks ja pean ranget dieeti. Kõigile rahu!
august 27, 2004 at 7:00 e.l. #40363punamtsike
Memberah et liiga emotsionaalne. ei noh see pole ainult mina häda. lodus on juba kord nii seadnud et naised on emotsionaalsemad.
august 27, 2004 at 7:51 e.l. #40364RixRaxPox
MemberJoo enne magama minemist ja peale ärkamist, enne söömist rahulikult klaas külma vett. Lugesin seda kuskilt meditsiini leheküljelt. Mind aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.