Skip to main content

erki nool

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » erki nool

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Autor
    Postitused
    susim
    Member

mis arvate millise koha voib saavutada erki nool,voi kas tuleb medalile?

minu arvamus,et tuleb esi kolmikusse.

ja samas teeb teivas hyppes maailma rekordi!!

kykloob
    Member

eee tere

punamtsike
    Member

erki nool ja maailmarekord. noo there are no limits aga kahtlen sügavalt. kuidas muidu kah. vorm tuleb? kuulsin et sa vahepeal olid juba võistluskaalus. kas said probleemist jagu?

susim
    Member

olen vormis ja yli heas!!!

voistlus on juba uxe ees,26 sep.dublinis The MR.Universe Qualifier natjonal bodybuilding…

Ott Kiivikas
    Member

Kas tiba vara nagu ei ole vormis olemiseks? Kuu enne, võistlusvormis peaks olema kuskil nädal enne, siis on ok. Tavaliselt kõrbevad need mehed võistlusteks läbi, kes liiga vara heas vormis on, see pole küll reegel, kuid arvesta, et eestikateni on 2kuud.

susim
    Member

olen treenitult vormis,kuid mitte veel et voistlustex valmis.kuid see saab olema raske,sept on juba voistlused,siis kas peale voistlust pean uuesti nati rasva peale laskma et ei korvetax lihaseid liialt palju maha,kui eestix voistlemisex olla heas vormis!!

eqy2k
    Member

kuda saada kõhult ära liigset rasva

ainukt kõhulihaste treenimine ei aita

punamtsike
    Member

üleüldine rasvapõletustreening. kõhulihaste treenimine loomulikult ei aita sest see ei põleta rasva vaid treenib lihaseid aga mis sest kasu on kui lihas rasva alt välja ei paista. võta rasv maha ja siis näed ise kah mis teema sul sääl kõhul tegelikult on. äkki on liigsest kõhulihaste trennist siuke tysoni kõhuplokk et hoia ja keera. raswvapõletus on aeroobne ehk pulls kesm 120 – 140 ja üle 30 minta ikka. nii 35m kuni 1h on cool. näit sörkjooks või ratas. aga nüüd tuleb pirn. õige toitumiseta on väga raske alla võtta. olgu sul kasvõi maailma efektiivseim rasvapõletustreenig ja ole sa või kalevipoeg kes läheb läbi tule ja jää ja kel tahtejõust puudas ei tulle.

punamtsike
    Member

45 min ikka. vakk küll. trukivead. mind tuleks saata ümberõppimisele.

Klaus
    Member

sul punamtsike on vist õigus kahjuks,et ilma õige toitumiseta kõhtu maha ei saa…Kurat,olen ligi kolm kuud teinud aeroobset nagu loom,vahel ligi paaar tundi järjest ja 3-4 kilo ka alla võtnud kuid pole näha, et kõht kadunud oleks. Kohati nagu juba midagi oleks aga siis paar päeva jood või sööd palju ja vats endiselt olemas.Ehkki teen ka saalis kõhule kõvasti trenni,paar korda nädalas oma pool tundi ja kümmekond seeriat järjest.

Kas keeegi teab soovitada,kuidas söögiisu pärssida?Need kodujuustud ja asjad mu kõhtu ei täida,ainult liha,vorstid,praekartul jne.No ei ole jõudu,et rämpstoidust ja õllest loobuda (õll vist sisaldab küll peamiselt vett ja jutud õllekõhust on tegelt jama).

susim
    Member

nuh nool jaigi 8andax!!

yli hea tulemus..

punamtsike
    Member

no kui sa nii hädas oled siis on ju igast rasvapõletustoidulisandid ka olemas. kasvõi siinsamas amazonis. ma arvan et oleks päris hea investeering.

punamtsike
    Member

lisaks veel selle söögiisu kohta et söögiisul olevat kroomiga mingi seos. olen märganud et mõned rasvapõletajad sisaldavad ka kroomi. ju ta siis töötab.

M.M.
    Member

Sellisel juhul ei saagi ju midagi tahta, et rasvaprotsent väheneks kui sa sööd hamburgereid ja jood õlut. Ainult tahtejõuga saab oma söögiisu pärssida, muud vahendeid ei ole. Muide pudel õlut sisaldab oma 200-250 kcal, et seda ära kulutada pead aeroobset tegema oma pool tundi. Pole ta midagi nii vesi. Kõhtu täidab hästi kiudainete rikas toit nt. kaerahelbed nisukliidega “Nordic”, kaloraaz on madal ja kõht püsib kaua täis, ise kasutan dieedil olles seda varianti ja nälga ei tunne. Aga jah seda sa vist ei suuda kaua süüa, kui see on veel veega keedetud : )

Klaus
    Member

Heh,jutt on algteemast (Noolest) üsna kaugele läinud…M.M.,sinulgi paraku õigus.Lootsin,et kõva trenniga saab ka ilma õige toitumiseta tulemust,kui tahad ümbermõõtu vähendada,aga vist tõesti mitte.Kusjuuures kaalus olen selle kolme kuuga midagi maha võtnud,enne olin 90,täna 86,aga silmaga seda näha pole.Rasv on kuskilt vähenenud,aga mitte kõhult:) Kõige hullem,et kavatsen lähiajal suitsetamist maha jätta, aga see lisab vist kaalu kõvasti; vähemalt tuttavad,kes sellega hakkama saanud,väidavad nii,et kümme kilo raudselt…peab vist hakkama siiski õllejoomist piirama…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.