Skip to main content

Väsimus

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Väsimus

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Andres
    Member

Mul on selline probleem, et kui ma trennist koju tulen olen nii läbi ja väsinud aga sõbrad kellega koos trenni teen ei tee teist nägukii.

Ja kui võimalik siis ainult tahan magada.

Et kas probleemi põhjus ei võiks olla selles ,et ma ei söö vitamiine.Ma olen lugenud et peab vitamiine sööma.Aga milliseid ja kui palju.(a,b,c,d,e,f)?

M.M.
    Member

Üks põhjus võib tõesti olla vitamiinide puudus. Kõige lihtsam on muidugi tarvitada kompleks vitamiine- enamus vitamiinid koos + mineraalained. Teiseks peaksid pärast trenni kasutama taastusjooke. Vaata toidulisad.

dr.Zook
    Member

Põhjusi võib olla mitmeid. Eelkõige jälgi oma toitumist – kas oled päeva jooksul (ja kindlasti umb.1 tund enne trenni) korralikult söönud; söömine on väga tähtis! Kiire eluga kaasaskäiv snäkkidena juhuslik söömine ei sobi trennitegijale. Teiseks JOO! Võta trenni jook kaasa. Kolmas: äkki teed ületrenni, koormus liigsuur või pole end korralikult välja puhanud? Neljas: ära võrdle ennast teistega, sina oled unikaalne! Äkki teised lasevad üle nurga? ;-)

hary
    Member

Veel 1 vihje. Käi rattaga trennis. Valutu ülemineku moment. Soojendus masinal enne tenni pole ültse see, ei anna sellist vaimset ettevalmistust. Muidugi ilma ei maksaks…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.