protein no.1
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » protein no.1
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
M1ster.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2004 at 3:29 e.l. #2771
tolkamid
Membertahtsin küsida, et mitu kilo annab umbes juurde üx pakk protein no.1, kui seda regulaarselt süüa
tänud:)
juuli 29, 2004 at 5:20 e.l. #40090Ott Kiivikas
MemberHuvitav küsimusl , ma olen proteiini aastaid söönud toidulisana ja ühtegi pakki pole avanud selle mõttega, mitu kilo see konreetne toode mulle juurde annab. See kas te võtate juurde või ei ei sõltu ainult proteiini kogusest, vaid üldisest kaloraazist kui jõuate päeva jooksul süüa rohkem kui kulutate, hakkategi juurde võtma. Süües päeva lõikes vajaliku koguse valku, on tõenäoline, et saate ka lihaseid juurde, seda pikas perpektiivis.
juuli 29, 2004 at 6:24 e.l. #40091ero
MemberLihasmassi kasvatamine on stabiilsust ja aega nõudev töö/hobi. Paljud ei anna endale aru, et ühe kuu ja ühe valgukotiga ei saa veel märgatavaid tulemusi oodata. Kui see oleks nii lihtne, oleksid enamus inimesed ideaalsete kehadega. Kõik kolm komponenti – treening, toitumine ja puhkus peavad olema omavahel tasakaalus.
Kui inimesel on soov hakata tegelema jõutreeningutega peab ta endale andma aru, et tegemist on pika protsessiga mis nõuab aega. Küsimusele: mitu kg ma saan lihast juurde kui ma söön 900g valku? ei saa sulle keegi siin vastust anda. Kõik oleneb ju sellest kuidas näeb välja sinu ülejäänud päeva menüü. Kui suur on su igapäevane kaloraaz ( mis osa sealt moodustavad valgud, süsivesikud, rasvad ) Kui palju sa päevas kulutad kaloreid? Kui vana sa oled? Kehaliselt kui aktiivne sa oled jne jne.
Isegi kui su toitumine ja treening on paigas ei anna ainult ühepaki söömine ühe kuu jooksul erilisi tulemusi. Inimesed, kes soovivad kasvatada lihased tarbivad jõutreeningust taastumiseks valku ja süsivesikuid sisaldavaid taastumisjooke regulaarselt.
juuli 29, 2004 at 7:10 p.l. #40092tolkamid
Membereinoh olen lihast ja jõudu juba aasta teinud umbes, ja usun et ta kohe juurde ei anna, et nagu lihtsalt uurisin asja, aga noh ei saa eriti palju osta neid pakke kuna pappi ka pole, käin koolis ka alles nagu, aga noh peab selle asja ära proovima äkki ostab juurde
juuli 29, 2004 at 7:20 p.l. #40093joker
MemberJap, selle ala juures peab olema neetult palju järjepidevust, kui teha nii, et ühel kuul söön ja treenin, aga teisel kuul näiteks raha ning muidu tahtmist pole – sellise taktikaga kaugele ei jõua … kahjuks. Aga muidu on No1 valk nagu valk ikka ja nati paremgi.
juuli 29, 2004 at 7:27 p.l. #40094M1ster
MemberNo ma olen hetkel joker`ia, igati nõus.
Kuid minul on probleem nimelt selles, et Protein No1 maitse on lihtsalt kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noh kui võrrelda Whey Lemon Super`iga, mida hetkel ka tarvitan. Aga kui ma tellisin siis ma võtsin mõlemad pakid, ehk siis Protein No1 ja Whey Lemon Super`i, nüüd kui Lemon otsa saab ….paneb mõtlema, mis teha, kas tellida uus lemon vist. Protein No1 tuleb veel üritada kuidagi maitset paremaks teha, hetkel olen sealt võtnud kuskil 80g jagu, ehk siis 2portsjonit.Lihtsalt, proovinud, et mis maitsega on jne. Tiba jube
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ju, mina teen siis midagi valesti. Eks kui Lemon otsa saab siis proovin veel….või tellin kohe uue lemoni, kurat seda teab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2004 at 8:03 p.l. #40095Kuup
MemberKuidas sa sööd seda, et see nii sita maitsega on? Külma piimaga on üpris hea ja kui sinna veel banaan lisada…
juuli 29, 2004 at 8:49 p.l. #40096M1ster
MemberNo kui aus olla ega ma ei viitsi mingit ilgemat sigri-migrit ka kokku keeta.
Võtan 40-50g Protein No1 viskan shakerisse sinna lisan veel niipalju veet (noh umbes 500-600ml) segan ja joon.
Sooja veega pole just teab mis hea, hetkel jõin ühe shaigi külma veega, polegi kõige hullem, alla ta läheks aga maitse võrreldes lemoniga on väga suure.
juuli 30, 2004 at 3:42 e.l. #40097tolkamid
Membertrenni teen kogu aeg, ja tulemus on üpris hea siiani olnud, et nagu endale meeldib väga enda kohta, aga pulbrit pole nagu enne pannud
juuli 30, 2004 at 5:16 e.l. #40098Ott Kiivikas
MemberTo Mister: Veekogus on selle pulbri koguse kohta liiga suur, ma panen sama hulga vett siis kui segan sinna sisse ka mingi 60 gr. süsivesikuid´. Kui segad ainult veega, siis pane maks. 300ml. vett ehk pea poole vähem kui praegu. Kas sa segad ka peale trenni ainult veega?
juuli 30, 2004 at 7:46 e.l. #40099M1ster
MemberMa hakkasin ja veekoguse peale juba eile mõtlema, oli ju pakendil kirjas, et segada 200-300ml veega.
Proovin siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning Ott: Hetkel ma võtan peale trenni lemonit veega ja mõtlesin, et õhtul hakkaks võtma Protein No1`i.
Samas kui mul see lemon jms asjad otsa saavad siis ma olen hakanud juba vaikselt mõtlema, et mida siis siit juurde tellida.
juuli 30, 2004 at 7:55 e.l. #40100Kuup
MemberAlgul proovisin veega, hiljem piimaga, vahe nagu ööpäev.
juuli 30, 2004 at 8:21 e.l. #40101Ott Kiivikas
MemberPeale trenni on alati vaja lisada süsivesikuid, et saaks hakata toimuma valgusüntees, nii et segage peale trenni süsivesikutega.
juuli 30, 2004 at 8:31 e.l. #40102voltein16
MemberWhey Lemon Super on minu meelest parema maitsega,aga ega seda No1 on ka hea juua.Need 2 on parimad mida ma proovinud olen.
Aga nüüd üx mitte teema kohaline küsimus.See üx video mis on Pumping Iron [Arnold Schwarzenegger] [VHSRip] kohta,et kes see on kes 3 koha seal lõpp finalis sai.Tahax teada mis selle mehe nimi on.Äkki keegi on seda näinud ja saab kirjutada siia foorumise.Ette tänades Voltein
juuli 30, 2004 at 9:26 e.l. #40103kriskoix
MemberOlen filmi näinud, ei mäleta täpselt, minu meelest oli kas Serge Nubret või Lou Ferrigno.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.