Skip to main content

seisak

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » seisak

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mureks on see, et rinnalt surumine ei arene juba pikemat aega. Muidu on areng enam-vähem, aga just surumisega on probleeme. Treenin regulaarselt, vahetan harjutusi, et mitte rutiini minna ja tunnen üldiselt trennist ja elust rõõmu…ainult siiber on 80kiloga nühkimisest, tahaks nagu sealt edasi saada.

Ehk keegi, kellel on sama mure olnud, oskab midagi soovitada.

madis
    Member

mul analoogne probla. Hakkasin kasutama ühte jõutõstjate kava, 3* nädalas, 1 päev kükk, 3 päev rinnalt ja 5 päev jõutõmme. Eks näis mis saab. Kui seda kava tahad siis suhtleme edasi emailiga.

Arnold
    Member

Vahtage sagedamini kavasid. Üle 10 nädala pole mõtet ühe süsteemi järgi treenida, samuti kui treeningkava ei mõju esimese kahe nädala jooksul, siis tuleks ta ümber vahetada.

dr.Zook
    Member

Kindlasti pead koormust tõstma. Esiteks – mitu korda nädalas rinda teed? (3 on liigpalju, kui 2, siis üks neist peab olema tugevam, soovitan 1x nädalas).

Üldiselt pead tegema rohkem seeriaid (5) ja väiksema korduse arvuga (4-6), lihtsalt suurendama raskust, paned ca 5 -7,5-10kg juurde ja lihtsalt teed. Minu põhimõte on – mõne aja pärast lihtsalt peab panema suurema raskuse peale, võtan selle kasvõi ainult kätele, seda jõudes teen kasvõi ainult 1-3 kordust, aga aeg-ajalt lihtsalt tuleb lihasel nuusutada suuremat raskust, küll siis endine raskus varsti tundub kerge.

P.S. ära unusta kedagi taha toetama panna!

mel
    Member

kasuta mitte ainult erinevaid harjutusi vaid ka erinevaid raskusi.

treeni nii maximum tulemust kui ka 10x-ga seeriaid.

pane enne trenni ka kõva c-vit. ja sv-te lax sisse.

madis
    Member

Analoogne küsimus: millest võib tulla see, et mingi harjutus on nt. paar nädalat kinni, aga siis läheb piltlikult öeldes “pauk lahti” ja koormust saab lisada iga nädal ? Mul oli biitsepsiga nii, et 30 ja 30 ja 35 ja 35 ja siis põrutas 2 nädalaga 45 peale. Kommentaare ?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.