Skip to main content

no nüüd tuleb mitu küsimust korraga

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » no nüüd tuleb mitu küsimust korraga

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused

Kas keegi on nii palju jõusaalis pingutanud et oksele on hakkanud?Ja ma olen teinud trenni peaaegu igapäev.Seejuures puhanud umbes 2 päeva kuus.Kas see ei kahjusta mu tervist kui igapäev trenniteha?(ma teen üle ühepäeva kõvat trenni)

MEE
    Member

selle asja nimi on yletrenn. Paar päeva nädalas võiks ikka puhkust olla. Muidu hakkavad ületrenni nähud tekkima. Endal sellega kogemusi olnud – ei tasu ära:) Pane otsingusse ületreening or smt ja loe sel teemal

KaupzK
    Member

Ise pole otseselt oksele hakanud, aga piiri peal on ikka mitu korda olnud. Schwarzenegger näiteks ütles oma treeningvideos, et hea trenn on see kui pildi taskusse viskab või oksele hakkad, aga see oli muidugi Schwarzenegger. Ja selle puhkuse värki peab ka ikka olema, minu arvates on 2 päeva kuus paus ikka väga vähe!!!!! Isegi Coleman ja Cutler teevad pausi iga 4 päeva pärast. Kõik peab ikka tasakaalus olema, nii trenn, puhkus, kui ka toitumine. Siin oli ka hiljuti artikkel ületreeningust, mis on viga mida tihti tehakse, minnakse liiga innukaks.

huvitav mulle on õeldud kül ja ma ise näen ka et tulemust on.Kas siis kui ma teeks trenni üle ühe päeva kas siis oleks mu aastatulemus märgatavalt suurem?

PS igapäev teen ma ligikaudu 1h trennija ainult biitsepsile ja triipsepsile sest ma tahan et ülakeha olex tugev ja alakeha treening toumub muidugi rattaseljas

grusin
    Member

kas saan õiieti aru et jalgu treenid sõites jalgrattaga?

punamtsike
    Member

to karma. aga ülakehas on ju märksa suuremaid lihasgruppe kui biits ja triits. ma arvan et sa peaksin neile ka tähelepanu pöörama.

to grusin. loomulikult treenib jalgrattasõit jalgu. sa ju nagu jalgade jõul liigudki edasi ju. aga erilist lihaskasvu jalgrattast küll loota ei maksaks.

kui ma üle ühepäeva teen kas siis ei ole ületrenni?

MEE
    Member

Sel juhul on sul 3 päeva nädalas puhkust mus on minu arust väga hea. Uurimused on näidanud et 72h vajab lihas täielikuks taastumiseks. Siit järelda ise et yhte ja sama lihast pole mõtet yle päeva teha. Kuid ennekõike tee tunde järgi, kui sa tegid aasta trenni ja mõjus – siis jätka samas vaimus

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.