Skip to main content

nn. kõht

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » nn. kõht

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    ants
    Member

Jama on. Nimelt on ülemine kõhulihas punnis, täpselt rinna all. Mulje jääb nagu oleksin rase või paks. Alumine pool on normaalne. Muidugi kõhu lihased ei paista hästi välja. Mida teha.

Ott Kiivikas
    Member

Kui sa vabaneksid üleliigsest rasvast, tuleks nähtavale ilusad massiivsed kõhulihased, nii et, mis muud kui dieedile.

ants
    Member

Aga mix on ülemine osa lihaselisem jääb mulje nagu oleks leivapäts.

Anonüümne
    Guest

See punnis kõht vist üldse kulturistidele omane. Ise olen kah tegijaid kõrvalt jälginud ja pea kõigil kõht ees, mitte sees. Sellist ilusat figuuri, et laiad õlad, ülakeha ning sale piht, kohtab üliharva.

Anonüümne
    Guest

Ja seda veel, et kui teile tundub, et ülemine osa on alumisega võrreldes ebaproportsionaalselt suur, siis võiks ju ainult alumist treenida (OK, mingil määräl töötab ju ülaosa alati kaasa). Ma ise kah kõhule ainult jalatõsteid teen.

dr.Zook
    Member

Kui kõhulihas on liigmassiivne, siis ei peakski seda kuidagi spetsiaalselt treenima, kõht on paljuda harjutuste ajal niigi tugevalt töös. (Või kui teha, siis 1 – 2 x nädalas suurema korduste arvuga umb.20x). Tavaliselt jõutrenni tegijate mure pigem ongi see, et keskosa läheb liiga massiivseks. Kõhu reljeefi parandamiseks on tunduvalt efektiivsem nahaaluse rasva maha võtmine (dieet, aerops jms) kui otsene treenimine. vt. Oti kommentaari.

tonu
    Member

Mul umbes samane probleem selle neetud kõhuga. Kuid kui pidada dieeti nagu siin soovitati, siis kuidas on samal ajal Super Lemoni tarbimisega ( 2 sheiki ´a 40gr päevas) ? Kas nn. rasvapõletajatest oleks abi ? Keegi soovitaks mõnda ?

Anonüümne
    Guest

mul sama probleem, kuidas aga oleks kreatiini ja valguga dieedi ajal ja mida see dieet meestele endast ette kujutab…..? kas lihtsalt nii et ei söö eriti, või et söön ainult salatit……kuidas dieet mõjub lihastele?

ette tänades..

Anonüümne
    Guest

mul sama probleem, kuidas aga oleks kreatiini ja valguga dieedi ajal ja mida see dieet meestele endast ette kujutab…..? kas lihtsalt nii et ei söö eriti, või et söön ainult salatit……kuidas dieet mõjub lihastele?

ette tänades..

Raimond
    Member

Küsimus kõhu kohta. Kas kõhulihaste ülemise osa nn punnitamist, mida üleval kirjeldab küsija, võib põhjustada ka see, et tugevast aeroobse tegemisest on kopsu maht kuidagi kasvanud ja surub ülemisi rinnakorvi all olevaid lihaseid rohkem esile? Vaatasin, et ka mingitel suustajatel OM-il oli see detail, et kõht ei olnud mitte otse lame, vaid ülevalt rinnaku alt kergelt punnis kuigi rasv eitundunud see olevat.

Raimond

dr.Zook
    Member

Raimondile – Seda on raske uskuda [teades, et kopsud reeglina ei ulatu roidekaare alumise piirini, lisaks on rinnakorvis kopsude kõrval rohkelt teisi organeid ja rinnakorvi suleb alt tugev diafragma-lihas. Ka pole see songadele tüüpiline koht (nii mõnelgi profil on aga nabaong!)].

Tõenäoliselt mängib siin rohkem rolli kõhulihase kinnituskohad ülakõhul – seal piirneb kõhulihas roidekaare tagurpidi U-kujulisele servale ja kõhulihase ülaosa pigem jätkab rinnakorvi jäika seina. Kõhulihas ei tohi lihtsalt olla massiivne.

Raimond
    Member

Ok, aga siis jättes kõrvale selle igavese laulu, et rasv tuleb kehalt ühtlaselt maha ja nii edasi (lugupidamisega Ott ja Mart jt), siis kuidas seda detaili lappida, et kõht läheks lamedaks, mitte ei punnitaks rinnaku alt? või on see jälle mingi geneetika rida, mida ei anna väärata?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.