Põnevaid leide toidupoest.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Põnevaid leide toidupoest.
- This topic has 247 replies, 46 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 19, 2016 at 1:08 p.l. #27015
Reinart
MemberTihti avastan ennast toidupoes erinevaid pakendeid ja tooteid uudistamas. Lähen kindlaid asju ostma aga poest välja tulen kahe kotiga. Justkui ajataju oleks kadunud
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Käin ja tuian riiulite vahel, keerutan pakendeid ja uurin silte. Armastan toitu ja selle valmistamist väga. Minu jaoks on tegemist väga põneva maailmaga.
Selles teemas võiksite kõik jagada. Mida põnevat, olete enda jaoks toidupoest leidnud.
Kirjutage, arutlege. Mida ostsite? Mida nägite? Millised olid makrotoitained? Kuidas maitses? Palju maksis? Kas valmistas pettumuse ? ….
Ärge unustage pilte panna!
Teen siis ühtlasi otsa lahti.
Suve alguses leidsin Prismast sellise toote: http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_grill-ja-toorvorstid/broilerifilee-toorvorst
Ei pidanud vajalikuks 2 korda mõelda ja korvi see lendas. Arvestades toote rasvasisaldust on tegemist väga maitsva vorstiga. Kuna ise olen korteri inimene ja grillima satun harva, siis praen neid pannil. Minu jaoks super alternatiiv megarasvastele toorvorstidele. Soovitan!
Olen ostnud Prismast ja Selverist.
Teiseks – Kujutate ette šašlõkki kus 100 grammis on 1,6g rasva? Aga palun : http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_saslokid/broilerifileesaslokk-jogurti-marinaadis
Maitse on hea. Hea vaheldus tavalisele kanafileele. Tallegg ikka mõtleb minusuguste peale
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Saadaval samuti prismas ja selveris.
Kolmandaks on mul välja pakkuda selline toode. Selle avastasin juba mõned aastad tagasi aga arvan, et paljud pole seda tähele pannud. Seda müüakse väga vähestes kohtades.

100g:
46kcal 0,3r 6,4v 4,5sv
Mahemärgistusega kreeka jogurt. Rasva põhimõtteliselt ei ole ja kasutan seda igapäevaselt. Sobib pudru peale, kastmeteks jne. Kus müüakse? Kui ma nüüd ausalt ütlen, siis ega ma väga öelda ei taha
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Päris tihti on otsas. Kui on olemas siis võtan mitu tükki.
Saadaval Haabersti Rimis, Kaubamaja toidumaailmas, Solarises ja veel mõnes ökopoes.
Aitab tänaseks küll. Uued tooted juba homme !
september 19, 2016 at 2:04 p.l. #388217Annika Pärtel
MemberMeie Viimsi Delice müüb ka seda ökojogurtit
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Olen näinud, aga pole proovinud, nüüd siis tean!
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />september 20, 2016 at 12:18 p.l. #388233Reinart
MemberTäna tutvustan teile kahte asja mida aeg-ajalt tarbin ja omavahel kombineerin.
Esimeseks on tatrakrõbinad
Selline asi siis
” width=”20″ /> 100g kohta 326 kcal 2.9 rasva, 11 valku, 70 sv, 11 kiudu. Kusjuures suhkrut on 100g kohta kõigest 2g.
Maitselt ja tekstuurilt on sarnane Balsnaci toodetele (kamapallid jms). Mulle väga meeldivad. Võib segada maitsestamata jogurtiga, keefiriga, piimaga. Natuke valgupulbrit, marju ja ongi magustoit valmis
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
Peale selle loovad need pallikesed illusiooni, et saad hirmus palju süüa, sest nad ei kaalu suurt midagi.
Saadaval Selverites. Mujal hetkel näinud ei ole.
Teiseks on Pajumäe mahejogurt (maitsestamata)

100g = 65 kcal, 3.8 rasva, 3.2 valk, 4.7sv
Eelpool väljatoodud krõbinate ja selle jogurti kooslus on väga hea! Tegemist on siis Eesti oma ökotootega ja uskuge mind, see maitseb tõesti hästi. Ainuke asi, et tuleb kiirelt ära tarvitada. Ei sisalda säilitusained. Usun, et paljud on selle tootega juba tuttavad. Kes ei ole proovinud siis soovitan soojalt. Puhas ja kreemine maitse.
Saadaval enamustes suurtemates toidupoodides.
september 20, 2016 at 12:35 p.l. #388234Helena Mang
MemberTore teema
” width=”20″ /> Olen samasugune poes ja alati õnnelik kui saan vihjeid uutest (väärt)toodetest. Pood on ju täis igasuguseid asju aga oma elustiili ja soovide tõttu jäävad enamik ikkagi poodi.
Viimane leid Talleggilt- igapäevaselt kasutan omletis. Täielik mugavustoode, valan pakist pannile, külmutatud paprikat ja ube juurde, soola peale, munamass ja juust ja ongi valmis õhtusöök
” width=”20″ />september 20, 2016 at 12:39 p.l. #3882350ttt
MemberJUKU JUUST! Pole arvatavasti uudis aga kõik uus on unustatud vana
” width=”20″ />100g on 34g valku ja 10g rasva
http://www.saarejuust.ee/?p=1275
september 20, 2016 at 1:24 p.l. #388237RiinaSolo
MemberSuures näljahädast on ka see toode Prismas välja aidanud! Ainult enamuse ajast maru soolased ka, üks pakk oli vaid normaalse soolasusega. Dieedi ajaks mitte kõige parem.
september 21, 2016 at 10:48 e.l. #388263Reinart
MemberTäna siis selline asi – Vanaema kalkuniliha pelmeenid

Mitte, et ma neid tihti sööks aga vahest võib. Poes koostist nähes, pidin kaks korda kontrollima
” width=”20″ /> (kas asi on ikka õige)
Nimelt : 173 kcal, 0.7rasv, 12 valk ja 29 süsivesik. Vähene rasvasisaldus = rohkem hapukoort ja praadimiseks mõnusalt võid
” width=”20″ />
Maitse poolest väga head. Kuna pelmeenid on väikesed siis on nad mõnusalt lihased ja normaalselt täidetud. Ei ole seda, et pelmeen on pooltühi.
Mina ostsin Selverist.
september 21, 2016 at 5:24 p.l. #388272LiisA-L
MemberMinu lemmikud samuti juustuletist
” width=”20″ />Light Eesti juust maitseb nagu tavalise rasvasisaldusega juust.
Light kitsepiima juust (rasva 12%), super maitsev asi, müüakse Prismades ja Selverites.
Sulatatud juust “Sõprus” – odav ja rasva ainult 9%, maitse hea.
september 22, 2016 at 9:15 e.l. #388277Reinart
Memberveel Juustu
Prismas selline tootesari nagu Rainbow. Neil on igasuguseid erinevadi light variante.
Näiteks sellised salatijuustu kuubikud. 129 kcal r 5 v19 sv 2

Või siis selline sulatatud juust 167kcal r 6 v 22 sv 6

Olen mõlemaid tooteid proovinud ja pean tunnistama, et dieeditingimustes maitseb paremini
” width=”20″ /> Hetkel ei ostaks. Kui olla osav ja kombineerida teiste maitsetega, siis on täiesti söödavad ja võimaldavad hulka kaloreid kokku hoida.
september 22, 2016 at 11:08 e.l. #388282avetyyr
MemberKas keegi on poest neid broilerifilee toorvorste leidnud?
september 22, 2016 at 11:31 e.l. #388284Eleri
Member35 minutes ago, avetyyr said:Kas keegi on poest neid broilerifilee toorvorste leidnud?
Selveris ja Prismas
” width=”20″ />september 22, 2016 at 11:54 e.l. #388285Sarge
Member45 minutes ago, avetyyr ütles:Kas keegi on poest neid broilerifilee toorvorste leidnud?
Isegi siis on söödavad kui kodus ahjus teha.
” width=”20″ />september 22, 2016 at 12:18 p.l. #388286Eleri
Member34 minutes ago, Sarge said:Isegi siis on söödavad kui kodus ahjus teha.
” width=”20″ />Me teeme suht tihti nii et praeme kergelt tahkeks, lõikame tükkideks ja siis praeme ghee sees sibula ja makaronidega- saab lege praevorsti ja praemakaroni toidu, healthy edition

september 22, 2016 at 12:30 p.l. #388288Sarge
Member11 minutes ago, Eleri ütles:Me teeme suht tihti nii et praeme kergelt tahkeks, lõikame tükkideks ja siis praeme ghee sees sibula ja makaronidega- saab lege praevorsti ja praemakaroni toidu, healthy edition

Süte peal valmistatud grillvorsti või liha ei ületa ikka miski.
” width=”20″ />september 22, 2016 at 12:52 p.l. #388289Eleri
Member33 minutes ago, Sarge said:Süte peal valmistatud grillvorsti või liha ei ületa ikka miski.
” width=”20″ />Ma pole selle peale ise tulnudki

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.