Aeroobne trenn – kas koos heavy liftinguga või eraldi päevadel?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Aeroobne trenn – kas koos heavy liftinguga või eraldi päevadel?
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
JungaTroll.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2016 at 7:46 e.l. #26921
Anonüümne
GuestKui ma teen kolm korda nädalas jõutrenni, siis kumb oleks parem, kas pärast kangitõstmist 30 minutit ratast sõita või hoopis teha eraldi lisapäevad, kus tund aega ainult aeroobset trenni teengi?
mai 6, 2016 at 8:16 e.l. #386742Kang08
Member26 minutes ago, Guest Guest said:Kui ma teen kolm korda nädalas jõutrenni, siis kumb oleks parem, kas pärast kangitõstmist 30 minutit ratast sõita või hoopis teha eraldi lisapäevad, kus tund aega ainult aeroobset trenni teengi?
Kui mustvalget vastust tahad ,siis eraldi lisapäev.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />mai 7, 2016 at 3:40 e.l. #386785Kapten
MemberKas tahad lihtsalt aeroobset teha või rasva põletada?
mai 13, 2016 at 1:00 e.l. #386987SKG
MemberOn 5/6/2016 at 8:46 AM, Guest Guest said:Kui ma teen kolm korda nädalas jõutrenni, siis kumb oleks parem, kas pärast kangitõstmist 30 minutit ratast sõita või hoopis teha eraldi lisapäevad, kus tund aega ainult aeroobset trenni teengi?
Ma parem vaataks seda nii, et kui sa lähed 3x nädalas saali, siis miks veel neljas päev sellele “kulutada”. Parem teha kardio kangitrennide lõpus.
See oleks vähemalt minu eelistus.
mai 13, 2016 at 6:55 e.l. #386988SiimMe
MemberPeale trenni ei tasuks aeroobset teha. Kaotad oma tulemused.
Peale trenni on lihased verd täis kuid kui hakkad cardiot tegeme, siis pump effekt kaob ära.
Arvamusi on igasuguseid, mida erivad “teadlased” arvavad. Kuid minu meelest on kõige parem viis katsetada ja enda jaoks sobiv lahendus leida.
Kui sa peale jõusaali trenni kardiot jõuad teha, kas siis tegid korralikult trenni….
Mõtle selle peale.
Eraldi päeval on kõige mõistlikum.
mai 13, 2016 at 7:17 e.l. #386989Sarge
Member19 minutes ago, SiimMe ütles:Peale trenni on lihased verd täis kuid kui hakkad cardiot tegeme, siis pump effekt kaob ära.
Pump-efekt ei ole lihaskasvu näitaja.
mai 13, 2016 at 7:31 e.l. #386991DarkCloud
MemberUuemad uuringud (2000+) on minu teada suuresti näidanud siiski seda, et aeroobne vähemalt hüpertroofia seisukohalt ei takista kuidagi lihasarengut. Sama on ka tugevusega, kuid ainsana võib kannatada saada soorituse plahvatuslikkus, mis õnneks pole tavatreenijale kuigi suur murekoht.
mai 13, 2016 at 12:38 p.l. #386996SKG
Member5 hours ago, SiimMe said:Peale trenni ei tasuks aeroobset teha. Kaotad oma tulemused.
Peale trenni on lihased verd täis kuid kui hakkad cardiot tegeme, siis pump effekt kaob ära.
Arvamusi on igasuguseid, mida erivad “teadlased” arvavad. Kuid minu meelest on kõige parem viis katsetada ja enda jaoks sobiv lahendus leida.
Kui sa peale jõusaali trenni kardiot jõuad teha, kas siis tegid korralikult trenni….
Mõtle selle peale.
Eraldi päeval on kõige mõistlikum.
Selle jargi ei tohiks mul tulemusi olla, kuna teen alati kardio peale joutrenni. Eraldi kardiopaeva pole kunagi teinud.
Lohnab bro science jargi.
mai 14, 2016 at 10:50 e.l. #387001SiimMe
MemberJah on Broscience.
mai 17, 2016 at 11:27 e.l. #387044JungaTroll
Member30 minutit ratast ei saagi päris kardioks nimetada. Ei tasu küll sellise mahu juures juurelda.
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.