Skip to main content

Tellimine.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Tellimine.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    M1ster
    Member

Mnjah, miks on mul tunne, et midagi läks nässu …või noh, teagi nüüd, vb ma rumaluke lihtsalt ei saa aru.

Nimelt lugu järgmine…

Lisasin siis need omad soovid ostukorvi, hakkasin tellimise värki täitma, tegin selle pulli ära (makseviisi jätsin pangalingi peale) mitte, et mul õrna aimugi oleks mida see tähendama oleks pidanud. Ning kui asi tehtud vajutasin “Telli” peale….ei saagi aru, kas sai asi ära tellitud? Aga kuidas maksmine toimub? Postikulu läheb kokku? Kuhu maksta? Suht keeruline on siit isegi telefoni numbrit üles leida kuhu helistada :S

Lihtsalt teaks palju nüüd kokku maksta ja kuhu …siis maksaks ära ja jääks ootama, äkki mõni tore inimene kes ise on tellinud saaks aidata?! Või äkki märkab seda mõni amazoni inimene kes oskab täpsemalt aidata.

Ette tänades!

M1ster.

M1ster
    Member

Hah, sain hakkama tänu chatis osutatud abile!

Tänud chattis elavale rebasele:)

Rebane
    Keymaster

…siis tööpäevadel 9:00-16:00 peaks ma teoorias täitsa saadaval olema Amazon.ee chatis – võib segada just selliste…keerukamate ja portaali kohta tekkivate küsimustega. Alati valmis aitama.

Poetellimuse õpetus peaks kah olemas olema – illustratsioonidega ja puha – tasub vaadata lingi POOD -> TELLIMISÕPETUS alt.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.