Skip to main content

Peale operatsiooni jalg nõrk?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Peale operatsiooni jalg nõrk?

• This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
    KingKong24
    Member

Tervist!

Tegelen korvpalliga. Neli aastat tagasi ehk enne väikest põlvelõikust surusin üsna muretult korvpalli pealt. Hüpe oli üsna hea ja jalg tugev. Seejärel käisin väikesel põlvelõikusel, kus teostati põlvekedre kõõluse puhastus põletikust ja ärritati(?) kolme väikese sisselõikega seal mingit kudet kiiremini kasvama(see on küll segane jutt, aga nii arst väitis. täpset teostust ei loe operatsiooni paberilt välja suurepärase käekirja tõttu). Peale seda taastusin 3-4 kuud.

Nüüd, 4 aastat hiljem, on mu hüpe kõvasti halvem kui enne operatsiooni…kuigi olen treeninud veel rohkem. Hüpates on tunda, et see jalg kus teostati operatsioon on väga nõrk. Säär on okei, aga reis on kõvasti peenem kui teisel jalal ja ei ole üldse powerit. Selline tunne on, et peale operatsiooni enam säär ja reis koostööd ei tee. Hüppe ajal tunnetan ka, et hüpe tuleb ainult sääre abil. Raske on seletada, kuid ka reielihase harjutusi tehes(kükk jne) väsib sellel jalal just säärelihas ära kuigi teisel jalal terve jalg. Mu enda loogika on, et põlvesidemed vms on nõrgad ja tänu sellele reielihas ei saa tuhhi kätte, aga ma ei ole eriline spetsialist, sellepärast pöörusingi siia foorumisse.

Äkki keegi sai sellest segasest kirjeldusest midagi aru ja oskab mingisugustki nõu anda? Kas teha mingeid kindlaid harjutusi või on soovitada mingeid lisandeid, et üleüldiselt kaasa aidata? Kui midagi segaseks jäi, siis küsige. Tahaks vana powerit tagasi! Aitäh kõigile, kes viitsivad keskenduda sellele probleemile:)

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.