Käin 2x nädalas jõusaalis ja hiljuti sai whey lemon super soetatud. Siiamaani olen ainult enne ja pärast trenni seda tarbinud.
Siit ka küsimus. Et kas peaksin teistel päevadel ka tarbima või siis treeningpäeva õhtul enne magamaminekut?
Jah, muidugi oleneb see sellest, mida ma ‘vabadel’ päevadel söön. Aga mind just huvitab see osa, et kui kaua pärast trenni lihased vajavad taastumiseks ja kasvamiseks tavalisest rohkem proteiini?
Lihased vajavad lisavalku niikaua kui sa spordiga aktiivselt tegeled ja seda iga päev kindla koguse. Trenni ja puhkepäva valgukogus on sama, erineb süsivesikute ja rasvade osakaal, sest trenni päeval kulutab inimene rohkem energiat.
Mul pole omal spetsiaalset mõõdulusikat. Tegelikult kohvi jaoks on, aga ma kardan, et kohvi ja valgukonsentraadid võivad massilt (tiheduselt?!) erineda. Seega siis viskasin ühe pildi üles ja äkki keegi oskaks selle kogust kogenuma silma järgi umbes arvata ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.hot.ee/goosh/umbes.jpg