Olen proovinud kõik 4 maitset. See on hea et selline asi on aga väike see 150ml see on 2 lusikat ja otsas hind on samuti liiga krõbe 3,5 fitshopis ja myfitnessis 3. Selle raha eest kas teha ise või poest see 1 ära süüa ja rahu majas.
Ma pigem pooldaks seda puddingut, mida Sarge tutvustas ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Magusaisu saab tõesti väga hästi leevendada puddinguga– minu isiklik lemmik on cookies&cream , lisada saab sinna ju veel marju ja ka natukene huxolit ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on ka igasuguseid erinevaid batoone, sellised pisikesed aga väga mõnusad on näiteks Fitbarid” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja muidugi uued ja vaieldamatud lemmikud!!!! Whey-Crispid
Ma arvan ka, et kui sa teed juba regulaarselt trenni ning toitud hästi, siis vahel võib ikka ju magusat süüa ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma arvan ka, et kui sa teed juba regulaarselt trenni ning toitud hästi, siis vahel võib ikka ju magusat süüa ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>