Skip to main content

mõõdulusikas

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » mõõdulusikas

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Indrek2
    Member

kas Robocopi poest saaks tellida mingisugust mõõdulusikat, millega saaks mõõta koguseid. ja kui ei siis kust on seda võimalik osta

Markus250
    Member

ierfff. naljamees.ma võin neid sulle müüa neid vedeleb igalpoole ja prygikast on neid täis.kle mõõdulusikas on peaaegu igas proteiini potsikus ja kotis sees kas oled kunagi valgu pulbrit ostnud? ja mix sul seda mõõdulusikat üldse vaja seda pulbrit saad ju ka tavalise supilusikaga 20g või teelusikaga 5g ka mõõta. ja ära karda mõni gramm siia-sinna-ega see kokaiin pole! mida rohkem seda parem valku

Indrek2
    Member

siiani olen ostnud 3 pakki proteiini, 2 pakki No.1 ja 1 whey lemon ja mitte üheski ei ole olnud mõõdulusikat. No ma võin u mõõta ka supi või teelusikaga lihtsalt ma otsisin taga veits täpsust.

Markus250
    Member

kui tai kane omadel pole siis teistel on näitex sellel eesti omal on (megaprotein) ja vene valgul kah a too on lihtsalt hea maitsega nagu jäätisekokteil aga sast vististi koostiselt. aga kuda see nr 1 on pidi peris hea maitsega olema vä?

Indrek2
    Member

mina hetkel teen kohe pärast trenni sellise sheigi nagu: 450ml Arctic+50g Dextrose+35g Prot No.1

Maitse on väga hea!! lause selle joomise pärast ootad kohe trenni lõppu

NB! see on väääga magus

Ott Kiivikas
    Member

Ise kasutan WDGP mõõtlusikat, neid peaks meil olema alles ka kui kohapeale tulla, siis ehk midagi leiab kui küsida, saab tasuta.

Indrek2
    Member

ma lugesin et 1 mõõdulusikas WDGP-d kaalub 44g selle purgi peal olevast õpetusest. Kas see on õige või mitte?

M.M.
    Member

kaks hoopis

Arnold
    Member

Triiki täis lusikas WDGP d on 30 gr. – elektroonilisel kaalul kontrollitud !

M.M.
    Member

jah, aga lusikas kaalub 8-9 grammi- sada korda kodus kaalutud elektroonilisel kaalul, viga + / – 1 gramm

M.M.
    Member

Arnoldil oli õigus ikkagi, huvi pärast mõõtsin üle. WDGP on triiki täis 30 grammi ja Protein No 1 25 grammi

Indrek2
    Member

kui palju kaalub üks mõõdulusikas Dextroosi?

Markus250
    Member

mis vahet seal on umbes 50 grammi

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.