Kristina Nuut – FatBurner Team
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FatBurner Team – Valmistu koos minuga » Kristina Nuut – FatBurner Team
- This topic has 17 replies, 5 voices, and was last updated 10 years tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2014 at 5:14 p.l. #26337
Kristina Nuut
MemberPuhkuse periood on nüüdseks läbi ja plaanid järgmisteks võistlusteks tehtud. Mis siin veel teha, kui ainult trenni).
Minu treener Natalja tegi programmi ja toitumiskava, et saaksin hästi treenida ja samas oleks mul piisavalt energiat! Praegu on just see aeg, millal saan oma nõrgad kohad parandada ja vormi paremaks teha.
Kuna vaim ja keha on nüüd raske treeningutele valmis, tunnen, et jõusaalis teen praegu 100% tööd! Teen nädalas 6 trenni ja puhkepäeva kasutan kardio tegemiseks.
Toitumiskava ei ole nüüd nii range, kui võistlusperioodil, kuid ikka jälgin, et see oleks tervislik ja maitsev. Edaspidi katsun teiega siin jagada tervislike ja põnevaid retsepte mida saab kergesti ning kiirelt valmistada.
Selleks, et oma elu natukene kergemaks teha, kasutan trenni ajal FatBurnerit ja BCAA-t. Need tooded aitavad koos toitumisega aitavad mulle vormi hoida!
Kaunist trenni kõigile!
november 28, 2014 at 9:58 p.l. #374228JoZhik
MemberJään põnevusega ootama Sinu uusi postitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>/Ellen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 4, 2014 at 1:20 p.l. #374415KaisakeM
ModeratorKristina, kui juba otsa lahti tegid, siis ootaks põnevusega veel huvitavat (pildi)materjali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igati tubli tüdruk ja jaksu treeningutesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2014 at 7:32 e.l. #374442KaisakeM
Moderatordetsember 11, 2014 at 4:09 p.l. #374880KaisakeM
ModeratorKristina Nuudi blogist väljavõte:
Tere kõigile!
Novembri lõpp ja detsembri algus olid päris sündmusrikad. Tööd oli palju, trenni on vaja ka teha korralikult, kuna esimesed võistlused bikini fitnessis minu jaoks algavad juba märtsis, kuid leidsin aega ka fotosessioonideks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga meeldiv oli teha tööd ajakirjaga Pulls, mis on juba ilmunud detsembri alguses ja neid saab leida sprodiklubides ka kindlasti ( endale juba ühe võtsin)))
Siis 2 kaks fotosessiooni tegin just mõni päev tagasi, lihtsalt et oleks motivatsioon vormi hoida))) panen siia mõned pildid ka.
Trennidega praegu nii, et kuna Natalja sõitis täna ära Hispaaniasse meie sportlastega delegaadina, siis jätis ta mulle järgmiseks 2 nädalaks kindla plaani,mida ma pean trennides tegema….. päris huvitavad harjutused, aga kindlasti saan hakkama ja loodan et, kui kohtume, siis minu vorm talle meeldib)
Trennides aitab mulle minu isiklik päike ananassimaitseline Olimp BCAA Xplode™, mis vähendab trennijärgset lihasvalu ja kurnatust. Hommikustes kardio trennides joon ka FatBurnerit, mis annab mulle 100% päevasest B- ja C- vitamiinide vajadusest ja on südamele kasulik.
Järgmises postituses kirjutan oma spordiaastast ja plaanidest jargmiseks aastaks!
Parimate soovidega,
Kristina
detsember 24, 2014 at 7:10 e.l. #374726Arnold
Memberdetsember 24, 2014 at 2:45 p.l. #374785Kristina Nuut
MemberTäna oli väga produktiivne ja tore päev. Aknast on näha, et ikka jõuluaeg, ja mis siis veel teha, kui jõuluvanale kirjutada)Kallis Jõuluvana!Kuidas Sul läinud on? Juba jälle on käes jõulukuu.
Mul läheb hästi. Käin tööl ja teen trenni.
Kas Sa mäletad, kirjutasin Sulle eelmisel aastal, et hakkasin tegelema Bikini Fitnessiga?
Sellel aastal läks mul võistlustel päris hästi.
Kevadel sain Eesti ja Läti võistlustel 2.koha, kuid sügisel läks veel põnevamaks.
Esialgu lksime koos Eesti Fitnesskoondisega Norra. See oli suurepärane kogemus. Sain seal oma esimese kuldmedali!
Käisin Arnolt Classic Madrid võistlustel! Põnev atmosfäär, ilusaid inimesed ning Arnold isegi käis mõnda võistlust vaatamas. Koha peale ma ei mõelnud. Minu jaoks oli seal väga suur konkurents, kuid sain jälle kuldmedali. Olin nii õnnelik, et sain kõigest juhtunust aru alles siis, kui koju jõudsin.Järgmiseks väljakutseks oli MMV, Montrealis. Nüüd fortuuna tõi mulle hõbemedali.Mis Sa arvad? Kas ma olin tubli tüdruk ? Kas mind ka ootab kingitus kuuse all ? Kindlasti ootab. Plaanid järgmiseks võistlushooajaks on küll juba tehtudArmas Jõuluvana! Too palun ka kõikidele natuke naeratust ja palju tervist!
Kõike head Sulle! Varsti näeme!
Ja nagu lubasin – õuna-kohupiimakoogi retsept!
Mandli laastud – 75gGreeka joogurt 0% – 170gKohupiima pakk – 200gMesi – 1 dessert lusikasPiparkoogimaitseaine – 1 teelusikasMunavalged – 1 klaasÕun – 1tkKõik väga lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sega kõik kokku ja pane õuna tükkid ilusti peale. 20-30min ahjus 180 graadi, ja ongi valmis!Kuid jõudsin veel täna ka trenni teha koos Nataljaga! Ott oli ka kohal, see motiveeriks veel rohkem)detsember 24, 2014 at 2:52 p.l. #374753Ott Kiivikas
MemberSa käisid nii kiiresti trennis ära, et ma ei saanudki aru…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga aasta oli sinu jaoks ikka imeline nagu muinasjutus…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ka minu jaoks oli see superedukas, kuid seda võis varasemate tulemuste põhjal prognoosida, kuid sina tulistasid küll puusalt ja väga pihta…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Latt on ikka uueks aastaks väga kõrgele pandud, kuid usun et hüppad üle! Ilusaid pühi soovides!veebruar 3, 2015 at 5:03 e.l. #376591Kristina Nuut
Memberveebruar 3, 2015 at 7:41 e.l. #376594veebruar 25, 2015 at 4:14 p.l. #374310Kristina Nuut
Memberveebruar 26, 2015 at 7:17 e.l. #377560Kristina Nuut
Memberveebruar 26, 2015 at 7:21 e.l. #377561Ott Kiivikas
MemberLoodetavasti see ei jäänud esimeseks ega viimaseks venekeelseks seminariks! Tublid olete!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2015 at 9:13 e.l. #377863Kristina Nuut
Membermärts 16, 2015 at 5:06 p.l. #378266Kristina Nuut
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.