Soovitage harjutusi paksule
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Soovitage harjutusi paksule
- This topic has 10 replies, 9 voices, and was last updated 11 years, 3 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2014 at 9:06 e.l. #26287
Anonüümne
GuestOskate soovitada mingeid harjutusi või linki saata youtubest, mis sobivad paksematele. Ei taha põlvi väga koormata, sest paljud harjutused on sellised kus on hüppamised ja kükid jne. Kõik rasvapõletus trennid on hüppamistega, ma kardan et põlved ei kannata välja. Aga niisama ükskuid harjutusi teha, siis ei ole nii tõhus.
oktoober 29, 2014 at 9:08 e.l. #372964Angelo
MemberLiiguta pead vasakule ja siis paremale. Korda harjutust kui keegi kysib kas süüa tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2014 at 9:20 e.l. #372966Kang08
MemberHarjutus nr.1 on toitumine korda…..spetsiaalset “rasvapõletustrenni” ei eksisteeri……
oktoober 29, 2014 at 9:25 e.l. #372967Undionu
MemberLisaks eelnevatele headele soovitustele – mine ujuma, see ei koorma su liigeseid.
oktoober 29, 2014 at 12:35 p.l. #372972JungaTroll
MemberKui mõtled hüppamise all tegelikult kerget hüplemist, mida tehakse nt. aeroobikates, siis need küll põlvi ei lõhu. Kui mõtled aga nt. 1,5m kõrguselt alla hüppamist kõvale pinnasele, siis – võib-olla. Rahulikud kükid aga küll ei tee mitte midagi halba.
Ma soovitan sulle aga siis ingl. keeles burpee-d (ma ei ole näinud head tõlget) – http://en.wikipedia.org/wiki/Burpee_(exercise)
Seda harjutust saab teha ka rahulikus tempos. Ja ka väääga rahulikus tempos. Kui lisada ka väike kätekõverdus, on tegemist kogu keha harjutusega.
On ka üks masin, mida saad kasutada kui käid mõnes jõusaalis – treadmill. Ehk siis see aparaat, kus teed jooksmisliigutusi ja samal ajal tirid kätega kange edasi-tagasi. Mitte mingit koormust põlvedele. Muidugi üsna tüütu teha nt. tund järjest.
Aga ma paraku kardan, et sa ootad harjutust, mis oleks lihtne, kerge, tehtav lamades (nt. hantlitega lendamine) kuid põletaks samal ajal 1000kcal tunnis.
Sellist kahjuks pole (täpsemalt, on, sellelsamal treadmillil saab põletada 1000kcal tunnis kuid see eeldab eelnevalt super füüsilist vormi – koormus tuleb panna peaaegu põhja ja siis vehkida kiirusega 100 sammu minutis).
oktoober 29, 2014 at 12:56 p.l. #372973Sarge
MemberMa soovitan sulle aga siis ingl. keeles burpee-d (ma ei ole näinud head tõlget) – http://en.wikipedia.org/wiki/Burpee_(exercise)
Kosmonaut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2014 at 1:01 p.l. #372974Siht
MemberKõige lihtsam on hakata päevaselt rohkem liikuma, lihtsad jalutuskäigud hommikuti ja õhtuti ning jälgida, mida ja palju sööd.
oktoober 29, 2014 at 2:19 p.l. #372975JungaTroll
MemberKõige lihtsam on hakata päevaselt rohkem liikuma, lihtsad jalutuskäigud hommikuti ja õhtuti ning jälgida, mida ja palju sööd.
See on ka õige, kuid toimib kaalu hoidmisel või aeglasel langetamisel. Jalutamine on siiski nii madala intensiivsusega tegevus, et eriti just ülekaalus inimesed väsivad enne füüsiliselt ja mentaalselt kui mingit märkimisväärset energiakulu tuleb.
Kaalu langetamiseks soovitaksin LISADA igapäevasele jalutuskäigule mingi trenni moodi asja ka. Jalutamisega võiks lihtsalt hoida end veidi vormis ja päevas võiks olla 5-6 km liikumist lisaks kõigele muule.
oktoober 29, 2014 at 4:55 p.l. #372983SKG
MemberKui mõtled hüppamise all tegelikult kerget hüplemist, mida tehakse nt. aeroobikates, siis need küll põlvi ei lõhu. Kui mõtled aga nt. 1,5m kõrguselt alla hüppamist kõvale pinnasele, siis – võib-olla. Rahulikud kükid aga küll ei tee mitte midagi halba.
Ma soovitan sulle aga siis ingl. keeles burpee-d (ma ei ole näinud head tõlget) – http://en.wikipedia.org/wiki/Burpee_(exercise)
Seda harjutust saab teha ka rahulikus tempos. Ja ka väääga rahulikus tempos. Kui lisada ka väike kätekõverdus, on tegemist kogu keha harjutusega.
On ka üks masin, mida saad kasutada kui käid mõnes jõusaalis – treadmill. Ehk siis see aparaat, kus teed jooksmisliigutusi ja samal ajal tirid kätega kange edasi-tagasi. Mitte mingit koormust põlvedele. Muidugi üsna tüütu teha nt. tund järjest.
Aga ma paraku kardan, et sa ootad harjutust, mis oleks lihtne, kerge, tehtav lamades (nt. hantlitega lendamine) kuid põletaks samal ajal 1000kcal tunnis.
Sellist kahjuks pole (täpsemalt, on, sellelsamal treadmillil saab põletada 1000kcal tunnis kuid see eeldab eelnevalt super füüsilist vormi – koormus tuleb panna peaaegu põhja ja siis vehkida kiirusega 100 sammu minutis).
Ellips ikka (elliptical). Teadmill on jooksurada.
oktoober 29, 2014 at 6:35 p.l. #372994protein_pets
Memberoktoober 30, 2014 at 6:06 p.l. #373050MaPo
MemberOn ka üks masin, mida saad kasutada kui käid mõnes jõusaalis – treadmill. Ehk siis see aparaat, kus teed jooksmisliigutusi ja samal ajal tirid kätega kange edasi-tagasi. Mitte mingit koormust põlvedele. Muidugi üsna tüütu teha nt. tund järjest.
ossa raks, kutid, kes ei tea mis on treadmill jagavad fitnessinõu vasakule ja paremale…
aga sõnum on selline >
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.