Küsimus siis järgmine, mis harjutusega saaksin ma asendada harjustust “Tõmme plokil ülalt ette”. Kuna teen kodus trenni, olemas tõstepink, kang + raskused 100kg + hantlid + hantli raskused ning valisin omale siit fitnessist kava “12 nädalane faas algajatele”. Kavas sees antud harjutus, sellist masinat aga mul kahjuks kodus pole, seega on mul võimalik seda asendada millegi muuga?
Üks küsimus veel, sain sõbralt Syntha-6 proteiini pulbrit terve tünni ja aminohappe pulbrit. Küsimus siis selles kas ma tohin need omavahel ära segada ja võtta koos või peaksin neid võtma eraldi. Lugesin,et aminohappe pulbrit peaksin võtma 5g enne trenni ja 5g pärast trenni, kas proteiini pulbrit võtan siis peale trenni? Ennem manustan aminohappe pulbri ja siis peale proteiini pulbri? Kas nii oleks õige?
Üks küsimus veel, sain sõbralt Syntha-6 proteiini pulbrit terve tünni ja aminohappe pulbrit. Küsimus siis selles kas ma tohin need omavahel ära segada ja võtta koos või peaksin neid võtma eraldi. Lugesin,et aminohappe pulbrit peaksin võtma 5g enne trenni ja 5g pärast trenni, kas proteiini pulbrit võtan siis peale trenni? Ennem manustan aminohappe pulbri ja siis peale proteiini pulbri? Kas nii oleks õige?
Tänud
……umbes analoogne küsimus oleks “mis juhtub kui kana ja kala koos süüa ?”……valk on valk ja maitse asi…. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>