PrinkPepu
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » PrinkPepu
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 11 years, 5 months tagasi by
PrinkPepu.
-
AutorPostitused
-
august 31, 2014 at 7:26 e.l. #26171
PrinkPepu
MemberTere, nimelt selline mure. Et olen paar nädalat teinud treeningvideo järgi harjutusi. ( põhipiirkond pepus siis ) . Nüüd täna hommikul avastin et parem kannikas on pringim kui vasak
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seda ma ei tea kas seda näha on.. küljepealt on natuke aru saada.. ning katsudes siis on ka..Ning ma ei saa aru mis ma valesti teen ? Sama palju harjutusi kummalegi jalale, ja kükid ja omet teen nagu videos näitab…
august 31, 2014 at 9:35 e.l. #370081SiimMe
MemberPostita pilte, et saaksime hinnata.
Mis videode järgi teed trenne?
august 31, 2014 at 8:08 p.l. #370101gmaster
MemberÜks pool aktiivsem lihtsalt. Võid teha rohkem ühe poole asju (alusta nõrgemast ja tugevamaga ära rohkem tee)
september 1, 2014 at 5:15 e.l. #370076MoloM
MemberTere, nimelt selline mure. Et olen paar nädalat teinud treeningvideo järgi harjutusi. ( põhipiirkond pepus siis ) . Nüüd täna hommikul avastin et parem kannikas on pringim kui vasak
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seda ma ei tea kas seda näha on.. küljepealt on natuke aru saada.. ning katsudes siis on ka..Ning ma ei saa aru mis ma valesti teen ? Sama palju harjutusi kummalegi jalale, ja kükid ja omet teen nagu videos näitab…
Pead selle pepu kusagile katsumiseks tooma, siis saame hinnata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2014 at 9:30 e.l. #370108IVARK
Member
Värnikul oli ka sama küsimus ükskord. Huvitav teema ikkagi.september 1, 2014 at 10:01 e.l. #370110Invention
MemberPead selle pepu kusagile katsumiseks tooma, siis saame hinnata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma oleksin selle küsimuse esitanud, oleksid sama soovitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?september 1, 2014 at 10:05 e.l. #369675martinkink
Memberseptember 1, 2014 at 11:56 e.l. #370112JungaTroll
MemberÄra üldse muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võin kangemat mürki võtta, et see pepu oli enne ka selline. Nüüd lihtsalt vaatasid, sest eks ikka tahaks kohe näha kas tulemusi on. Paari nädalaga ei juhtu suurt midagi, isegi kui meelega teha ainult ühel jalal kükke.
Kui veidi tõsisemalt öelda, äkki avastasid lihtsalt selle, et sul on üks jalg lühem kui teine, nii nagu paljudel inimestel? See avaldub samuti selles, et üks pool on veidi teistsugune.september 1, 2014 at 7:04 p.l. #370118PrinkPepu
MemberÄra üldse muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võin kangemat mürki võtta, et see pepu oli enne ka selline. Nüüd lihtsalt vaatasid, sest eks ikka tahaks kohe näha kas tulemusi on. Paari nädalaga ei juhtu suurt midagi, isegi kui meelega teha ainult ühel jalal kükke. Kui veidi tõsisemalt öelda, äkki avastasid lihtsalt selle, et sul on üks jalg lühem kui teine, nii nagu paljudel inimestel? See avaldub samuti selles, et üks pool on veidi teistsugune.
Eiei, ma olen ikka varem ka teinud, siis kõigest kükke, video järgi sai lisatud veel harjutusi lihtsalt.
Ja usu mind, ei olnud ennem selline.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2014 at 7:05 p.l. #370119PrinkPepu
MemberÜks pool aktiivsem lihtsalt. Võid teha rohkem ühe poole asju (alusta nõrgemast ja tugevamaga ära rohkem tee)
Okei, hakkasin tänasest tegema, Eks siis näis , mis saab ..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.