Skip to main content

Parema õla liigeses valu

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Parema õla liigeses valu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    MadRound
    Member

Põhimõtteliselt eile hakkas see valu õla liigeses, ei olnud nii hull. Ise arvan, et on liigesest väljas vms aga vääna või painuta mis pidi tahad, ei juhtu midagi, ainult valu. Ja täna hommikul läksin siis jõusaali, iga harjutusega mis ma tegin, oli valu. Lendamist hantlitega küljele ma üldse ei suutnud teha. Jätsingi siis trenni pooleli ja läksin koju. Panin Diclaci õlale peale ka. Mul ei ole isegi aimu mis viga on mu õlal. Andke soovitusi ja nii edasi. Ise mõtlesin, et käin homme hommikul arsti juures ja vaatan mis ta ütleb.

Kang08
    Member

Kui mul oleks “õlg liigesest väljas” ,või “igatpidi valus” ,siis unustaks küll igasuguse ülakeha trenni ära.Aga näed,mõni leiab et kõige õigem asi antud juhul võiks olla õlga hantlitega lendamisega piinata…

gmaster
    Member

Kuna sind näinud ei ole, siis kuulagi arsti sõna. Massaažid, füsioteraapiad, sellised asjad võivad ka väga hästi aidata, muidugi oleneb mis viga on.

MadRound
    Member

Käisin just arstil ära, ütles, et jõusaali ei läheks hetkel, teeks kodus lihtsaid harjutusi, näitas ka mis harjutusi. Et kui 2 päevaga ära paraneb, siis on väga hästi, aga võib ka paraneda nädalatega.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.