Olimp Team – Tatjana Kurilova
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Olimp Team – Valmistu koos minuga » Olimp Team – Tatjana Kurilova
- This topic has 112 replies, 28 voices, and was last updated 9 years, 11 months tagasi by
rait83.
-
AutorPostitused
-
juuli 25, 2014 at 7:28 e.l. #26104
Tatjana Kurilova
MemberKõik saab alguse mõttest….
…, mõttest midagi enda elus muuta. Pöörata ette puhas järgmine lehekülg ja hakata seda täitma plaanide ja kavanditega mis sind soovitud eesmärgini võiks viia.
Tere kõigile! Minu nimi on Tatjana. Olen täpselt nii vana kui palju päevi, tunde ja sekundeid on minu sünnist antud hetkeni minevikku tiksunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Põhjus miks ma siin enda blogimist alustan on lihtne.Nimelt natuke rohkem kui pool aastat tagasi sai enda elus ette keeratud uus puhas leht mis sai pealkirjaks fitness.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpsemalt bikiini fitness, aga see bikiini tekkis sinna ette minu treeneri või juhendaja soovitusel.
Alustasime koostööd 2013 aasta oktoobris. Mul oli plaan minna osalema aeroobika kuninganna konkursile kuid ma tundsin ennast pisut mitte väga valmisolevat selleks. Lootsin teha kaks nädalat kõvasti trenni ja selleks valmis olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) mis nüüd tagasi vaadates tundub nii rumal, aga nii see oli. Igaljuhul sain need kaks nädalat oma treeneri juhendamisel jõusaalis vett ja vilet ja see maailm hakkas mulle meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimetatud konkursil käisin ära ja kõige hullemini ei läinudki. Kurb ma ei olnud – õnnejunnis ka just mitte. Läksin tagasi jõusaaliJ
Nüüdseks on möödas ka esimesed kolm võistlust bikiini fitnessis. Kaks koduses Eestis ja kolmas maikuus toimunud Euroopa mvsd Hispaanias kuhu mul õnnestus ennast osavalt kaasa sebida. Igaljuhul olen ma väga tänulik selle võimaluse eest, sest parim õppetükk on praktiline õppetükk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu treener Marek Kalmus räägib, et „heaks sõjameheks sõjafilme vaatates ei saa, paraku, sellepärast tuleb saada väga heaks“
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas mul läks? Läkski väga hästi. Väga hästi just selles mõttes, et olin ju kõigest pool aastat selle alaga tegelenud.
Sama arvab ka minu uus toetaja. Eesti kulturismi ja fitnessi liit kes tegi mulle toreda pakkumise.
Alates eilsest sõlimisime lepingu Olimp toodete kasutama hakkamise osas. Kuna minu treeneril polnud selle vastu midagi siis nüüdsest ma need kasutusse ka võtan. Kusjuures, siiani ei kasutanud ma mitte mingeid lisandeid. Ka vitamiine mitte. Ainult tavatoit, õigel ajal ja õiges koguses.
Usun, et suudan edaspidigi näidata head arengut selle alaga tegeledes ja loodetavasti OLIMP on oma nime vääriline.
Niipalju siis hetkel lühidalt endast. Homme sõidan ma kuuks ajaks Eestis ära. Veedan igal suvel kuu aega oma vanavanematel külas olles. Musta mere kaldal asub see ilus armas koht.
Sealgi plaanin aktiivselt treeninguid jätkata ja kindlasti kajastan pisut tehtust ka siin enda blogis.
Ainuke mure on kuidas vanaemale selgeks teha, et lapselapsele moosipirukad enam “ei maitse.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeme trenni ja saame kõik hästi läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kohtume peagi taas!
Tanja.
juuli 25, 2014 at 7:31 e.l. #368981LauraL
MemberVäga äge, palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2014 at 7:45 e.l. #368982Tatjana Kurilova
Memberjuuli 25, 2014 at 7:50 e.l. #368983martinkink
MemberTulevik on sul ilus ja uhke
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu, ega trennid enam kergemaks ei lähe
juuli 25, 2014 at 8:10 e.l. #368984Tatjana Kurilova
Memberjuuli 25, 2014 at 9:57 e.l. #368989Ott Kiivikas
MemberIlusad pildid! Lühikese ajaga korralik areng ja usun ,et suured saavutused ootavad alles ees! Edu ja kordaminekuid soovides!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2014 at 10:44 e.l. #368990Annika Pärtel
MemberKaunis vorm ja tubli töö on tehtud! Jääme huviga uusi postitusi ootama! Edu!
juuli 29, 2014 at 12:56 p.l. #369055Forsteriana
MemberSuurepärane saavutus, äkki oled nõus jagama, kuidas selle nii kiirelt saavutasid? Ise umbes samasugune nagu olid oktoobris alustades ja olen justkui ummikusse jooksnud, jõudu tuleb juurde, aga arengut ei näe. Nii sooviks saada paremasse bikiinivormi ja hea oleks kuulda näpunäiteid neilt, kes selle saavutanud samast punktist, kus ise olen.
juuli 29, 2014 at 2:37 p.l. #369057gmaster
MemberKui kerge polster peal, siis ei näegi lihaste arengut. Lisaks on lihaste areng jõu arengust u. kuu aega maas.
Kui samal ajal jõudu suurendada ja rasva põletada, nagu alguses võimalik on, siis tekibki järsku justkui silmnähtav areng
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 1, 2014 at 9:45 e.l. #369128Tatjana Kurilova
MemberTervitused Musta mere äärest! Olen siin nyyd neli päeva “puhanud”. Vanaema tundis mu ära, aga moosipalle peab ta ise sööma. Saime siiski kokkuleppele. Mulle teeb ta lihapalle merekapsaga. Saalis olen käinud 2 korda ja õhtul tuleb kolmas jõutreening nende nelja päeva jooksul. Igal hommikul teen väikse jooksu ja ujumise. Enesetunne on väga hea. Nagu pioneerilaagris, kõik käib kellajärgi. Õhtul teen saalist ka mõned pildid ja lisan siia. Hetkel need kolm. Parimate soovidega kõigile! Tanja.
august 1, 2014 at 6:53 p.l. #369142Tatjana Kurilova
Memberaugust 1, 2014 at 7:09 p.l. #369143Ott Kiivikas
MemberOhohoo, mis hantlitega biitsa nagu treener Kalmus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Saal tundub olevat seal korralik, tean omast käest, et puhkuse muudab ideaalseks korraliku treeningkoha olemasolu. Ilusat puhkust ja tugevat treeninglaagrit sulle soovides!august 1, 2014 at 7:22 p.l. #369147Bonsuna
MemberJõudu tööle! Tahtsin siia ühte videolõiku lisada kuidas Tanja enne puhkama sõitmist kodus 35 kg hantliga seljale tõmbeid teeb, aga telefonist ei oska krt mina seda siia küll kantida. On see üldse võimalik härrased Rebane ja Ott? Ilma youtube laadimata vist ei saagi?
Tanjale sportlikku progressi puhkusel!
august 2, 2014 at 5:58 p.l. #369166Ott Kiivikas
MemberJõudu tööle! Tahtsin siia ühte videolõiku lisada kuidas Tanja enne puhkama sõitmist kodus 35 kg hantliga seljale tõmbeid teeb, aga telefonist ei oska krt mina seda siia küll kantida. On see üldse võimalik härrased Rebane ja Ott? Ilma youtube laadimata vist ei saagi?
Tanjale sportlikku progressi puhkusel!
Ma olen tavaliselt kõigepealt youtube laadinud ja siis siia pannud.
august 8, 2014 at 6:45 p.l. #369347Tatjana Kurilova
MemberTere taas!
Jälle üks nädla puhkelaagrist vanaemajuures mõõda saamas. Kliima on siin karm. Varjus +43* täna näiteks. Õhtuks võtab ikka peast päris soojaks. Plaanime siin täna võib olla pidusse ka minna, seega pole trinki vaja tehagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Ärkan igal hommikul 5.45 (homme vb mitte) millele järgneb tavapärane kerge sörkjooks ja ujumine Mustas meres. Hommikusöök jne jne. Siin on rannas ka väiksem väli gym nö. Võimlen seal ka vahest. Lisaks rippes turnimiseks kangid rõngad. Mulle meeldib. Kuumaga on söögiisu viletsam ja eks vorm seeläbi natuke udusem kui kodus. Nn veevahetus on päris karm. Kui ma ütlen, et joon ämbri vett päevas, ega ma siis vägapalju ei valetaks ka ma arvan. Teile sinna Eestimaale soovin kõigile mõnusaid treeninguid ja ettevalmistumist sügiseseks võistlushooajaks.
Tanja.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.