jõusaalihuntide mõttemaailm
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » jõusaalihuntide mõttemaailm
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
Hendrik.Ovir.
-
AutorPostitused
-
mai 5, 2014 at 3:27 p.l. #25992
Anonüümne
GuestAlgajana tekkisid mõned küsimused teiste huntide kohta.
1) kuigi kavades soovitatakse alati trenn aeroobsega alustada tundub mulle, et 80 prossa huntidest läheb otsejoones rauaga mängima. Kas nemad on rumalad ja mina, kes seal üksi väntab on übersmart?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2)jõukas tubli 25+ kraadi aga mingist 15st matsist olen mina ainus kellel on lühikesed püksid. Mis kurat inimestel viga on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või olen mina sooda? Selgitage palun asja:)
mai 5, 2014 at 3:29 p.l. #365711Okk
Member1. Soojendus ei võrdu aeroobne
2. Deadlifts näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2014 at 3:31 p.l. #365712martinkink
MemberAlgajana tekkisid mõned küsimused teiste huntide kohta.
1) kuigi kavades soovitatakse alati trenn aeroobsega alustada tundub mulle, et 80 prossa huntidest läheb otsejoones rauaga mängima. Kas nemad on rumalad ja mina, kes seal üksi väntab on übersmart?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2)jõukas tubli 25+ kraadi aga mingist 15st matsist olen mina ainus kellel on lühikesed püksid. Mis kurat inimestel viga on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või olen mina sooda?Selgitage palun asja:)
1) sina oled übersmart
2)Inimesel on nii mugav. Vahet ei ole millega sa trenni teed, peaasi, et endal on tuju hea ja riided ei sega treeningut. Vahest käiakse paksemalt ka sellepärast, et rohkem higistada või teatud kehaosi soojas hoida. Näiteks pusaga on hea õlgu treenida. Ei jahtu nii kiirelt maha
mai 5, 2014 at 4:25 p.l. #365714Kang08
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või olen mina sooda?Selgitage palun asja:)
1.Kõik ei ole nii must-valge,et üks on loll ja teine ülitark.Oleneb….
2.Mis vahet seal on,mida keegi kannab,igaühele oma ja mugav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2014 at 4:35 p.l. #365715Martin Mägi
Member+1
1. Soojendus ei võrdu aeroobne
2. Deadlifts näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2014 at 5:31 p.l. #363692Sarge
Member1. Mõni on võib-olla aeroobse soojenduse õues juba ära teinud (ma näiteks panen trenni riided kodus selga, siis sõidan ratast või teen kiirkõndi trenni).
2. Mugavus või kehaosasid soojas hoida (ma ise kannan pikki pükse trennis, et põlvi soojas hoida – isegi kui jalgu ei treeni).
Alati ei pea soojendus olema aeroobne, aga muidugi soovitatav, sest siis kogu keha vereringe pannakse tööle + südame-veresoonkond. Lisaks tehakse soojenduseks mõned seeriad kerge raskusega enne tööseeriat. Ohtlikum on see, kui tehakse aeroobne soojendus ära ja siis kohe laotakse seeria raskus peale. Või siis hakatakse enne jõutreeningut staatilisi venitusi tegema.
mai 5, 2014 at 6:33 p.l. #363984matjusm
2) Üks võimalus: Ei treeni jalgu kuid ei taha et keegi näeks et all tikud mitte pakud.
mai 6, 2014 at 12:24 p.l. #365753SiimMe
MemberKardio on vajalik rasva põletuseks.
Soojendust tehakse väiksemate raskustega.
Kardiot tuleks väliltida, sest see aitab kaasa lihase kahanemisele.
mai 6, 2014 at 12:45 p.l. #365754Okk
MemberPikki pead tuleks anda sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2014 at 12:49 p.l. #365755Sarge
Igast kontekstist on üliväike killuke välja võetud. Nüüd mõni loeb ja arvab, et nii ongi… Ei ole!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2014 at 12:50 p.l. #365756Kang08
mai 6, 2014 at 1:06 p.l. #365757SiimMe
MemberEi öelnud ju midagi valesti.
Kardiot tehes arendad vastupidavust, mitte lihaseid.
Ise olen selle faasi läbi elanud. Tegin aasta osta soojendust 15minutit jookuse 9kmh lindi peal. Oli kohe tunda kuidas jõud ja lihased kahanesid.
Nüüd teen 5minutit jooksu ja jõud tuleb tagasi. Samas võib asi toitumises olla, sest kindlat dieeti mul ei ole ja söön tunde järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2014 at 1:09 p.l. #365758DarkCloud
MemberEi ole see nii hull ka, et liigutad 15 minutit ja kogu jõud ning lihased järsku kaovad. Niimoodi ei saaks isegi rahus poodi kõndidagi.
Aga selline lühike kardio ei tühjenda oluliselt varusid ega sunni keha järsku lihaseid hävitama, kui just keha nälgimise äärel pole või kardio tunde pikk.
mai 6, 2014 at 1:58 p.l. #365760JungaTroll
MemberEi öelnud ju midagi valesti.
Ise olen selle faasi läbi elanud. Tegin aasta osta soojendust 15minutit jookuse 9kmh lindi peal. Oli kohe tunda kuidas jõud ja lihased kahanesid.
Nüüd teen 5minutit jooksu ja jõud tuleb tagasi. Samas võib asi toitumises olla, sest kindlat dieeti mul ei ole ja söön tunde järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis just vastupidi, tuleks mõelda üldise töövõime ja vastupidavuse tõstmisele, kui juba 15 minutit rahulikku jooksu niimoodi töövõimele mõjub.
Loodetavasti sinul pole olukord selline veel, kuid olen näinud “jõusaalihunte”, kellel peale biitsepsi seeriat lööb juba pulsi 140 peale. Kükke enam ei tee, sest siis lendab üldse pulss juba lakke. Aeroobne puudub aga trenniplaanist üldse. Ja jutt ei käi tegijatest, kelle biitsepsi raskus on mõne mehe kükk. Ei, täiesti tavaline depressiivse väikelinna harjukeskmine meeskodanik.
mai 6, 2014 at 11:09 p.l. #365807Hendrik.Ovir
Ei öelnud ju midagi valesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei oskagi nagu midagi öelda.

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.