Skip to main content

kiire valk

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kiire valk

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    james
    Member

Selline küsimus, et milline nn. tavalistest toitudest on kiiresti imenduva valguga? Tean, et valgusheik on ideaalne, selles mõttes et mõjub kähku, aga ise (veel) sheike ei kasuta. Et siis jah, millist toitu peaksin peale trenni sööma, et lihased võimalikult kiiresti valku saaks? Kodujuust/kohupiim on minu teada hästi aeglase imendumisega, aga kuidas piimaga lood on? Või näiteks kanalihaga? Või on mõni veelgi parem variant kellelgi välja pakkuda? Tänud vastajatele!

james
    Member

vabandan, et teema kaks korda sai.. kuidagi natuke tobeda süsteemiga see foorum siin, selle asemel et mind uuesti foorumisse saata, nagu mujal, viskas mulle jälle teema lisamise lehe ette.. arvasin, et äkki ei lisanudki. mõni adminn võiks palun nii kena olla ja selle teema ära kustutada, ühest piisab :-)

M.M.
    Member

Võiksid kasutada näiteks lemonit, mis teeb ühe portsioni hinnaks 10-11 krooni, pole ju sugugi kallim kui pakk kohupiima või kodujuustu. Kõige paremini imendub ikka vadaku valk ehk siis kõige targem on tõesti kohupiim või kohupiimapasta ja mida rasva vaesem ja vedelamal kujul seda kiiremini imendub. Liha ja kala pole vist kõige parem sheikerisse purustada : ) ja munavalget toorest peast ka ei soovita.

Klaus
    Member

Mis asi see lemon on?

Bert
    Member

M.M. mõtles lemoni all Whey Lemon Super’it. See on toidulisand, vadakuvalk. Vaata ja uuri seda toodet. Võta ülevalt pood, proteiinid ja seal on see juba käeulatuses.

Kaimerkt
    Member

Piim on ka kiire valk ja arvan, Sulle sellest täielikult piisab, kasutan praegu ka ise seda varjanti. Eks toidulisandid on muidugi paremad, aga aitab selle pähe juua ka piima!!!

punamtsike
    Member

mu teada piim just raskesti seeditav. ja Marek ka kuskil ütles et piim ei olegi jook vaid juba söök.

Bert
    Member

Jah, ma pole punamtsikesega nõus. Piim on seedub aeglaselt. Aga kindlasti kiiremini, kui liha

Tman
    Member

Piimas on u. 80% kaseiini ja 20% vadakut………vadak on kiiresti imenuv kaseiin aga aeglaselt

Fred Antson
    Member

Proovi peale trenni juua rasvata piima,mis ei ole raskesti seeditav ja mille vadak imendub enne kaseiini.

Tavatoitudest imenduvad kiiresti vähese rasvasisaldusega kohupiim ja kodujuust,kana rinnaliha ja rasvatu kalaliha,aeglaselt aga muna ja juust ning rohkem rasva sisaldavad lihad.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.