Algaja
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Algaja
- This topic has 32 replies, 9 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
elfriide.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2014 at 3:16 p.l. #25928
RasmusKo
MemberTere kaastreenijad!
Olen siin alles uus ja värske poiss. Mõtlesin, et oleks aeg muutusteks ja ei pidanud patuks tulema küsida targematelt nõu.
Soov oleks siis teada saada, kuidas peaksin hakkama treeninguid alustama? Olen maapoiss ja väiksest peale juba suuri raskusi teinud ja jõudu mul on.
Iga hommikul hakkan varakult jooksmas käima, saalis esmaspäeviti/kolmapäeviti.Toitumine. Rääkige mulle toitumisest, kuna olen õpilane siis ei saa päevas mitu korda süüa, vaid hommikuti, lõunati ja õhtuti. Mida soovitate?
Proteiin? Uurisin selle kohta ja mul on küsimus, kas on mingisuguseid segusid, kus on kõiksugu vajalikud ühendid sees, et ma ei peaks ostma eraldi näiteks süsivesikuid või selliseid asju? Uurisin ka selle välja, et proteiine on erinevaid, kiirelt lihaseid arendavaid ja aeglasti arendavaid. Kuidas neid segusi teha?Millal?
Olen kindel, et tegemist on ka hinnavahega, kuid sooviksin just kiiret tulemust. Ja olen nõus maksma kallimalt.Kui midagi on veel mida ma peaksin teadma, siis palun öelge mulle!
Loodan, et suhtute minusse hästi ja ei hakka mingisugust ärapanemist tekitama. Mõistlikku suhtumist palun!
aprill 11, 2014 at 3:40 p.l. #363970gmaster
MemberKui alles alustad jooksmisega, siis pole pulberdamisel mingit mõtet. 3 korda päevas on täiesti piisav hulk söögikordi.
Olen proovinud nii 5-6 kui 3 söögikorda, ja tulemused olid viimasega paremad. Just seepärast, et ei veetnud poolt käeva köögis ja teist päeva stressates, kas ikka tuleb õige ajavahe söögikordadel.
Prioriteedid paika. Arvuta välja, mis sul vaja on ja jaga see 3 korra vahel ära ja alusta mõtestatud treenimist.
aprill 11, 2014 at 3:49 p.l. #363971Archangel
MemberSoov oleks siis teada saada, kuidas peaksin hakkama treeninguid alustama? Olen maapoiss ja väiksest peale juba suuri raskusi teinud ja jõudu mul on.
Sõltub sellest millised on eesmärgid. Olenevalt sellest mida soovid saavutada on sobivad erinevad treeningalad, stiilid jms.
Iga hommikul hakkan varakult jooksmas käima, saalis esmaspäeviti/kolmapäeviti.
Kõlab hästi. Kui 2x nädalas jõusaalis üldist kehaarendust teha, siis tundub mõtekas kasutada Full-Body treeningkavasid.
Toitumine. Rääkige mulle toitumisest, kuna olen õpilane siis ei saa päevas mitu korda süüa, vaid hommikuti, lõunati ja õhtuti. Mida soovitate?
3x päevas on täiesti okei. See mida ja kui palju süüa sõltub detailidest.
Proteiin? Uurisin selle kohta ja mul on küsimus, kas on mingisuguseid segusid, kus on kõiksugu vajalikud ühendid sees, et ma ei peaks ostma eraldi näiteks süsivesikuid või selliseid asju? Uurisin ka selle välja, et proteiine on erinevaid, kiirelt lihaseid arendavaid ja aeglasti arendavaid. Kuidas neid segusi teha?Millal?
Olen kindel, et tegemist on ka hinnavahega, kuid sooviksin just kiiret tulemust. Ja olen nõus maksma kallimalt.
Väga vähe on neid tooteid, mis annavad toimet mida tavatoidust ei saa. Ning kui põhitõed pole paigas, siis ei saa ka neist enamasti pikemas plaanis erilist kasu. Logisevale vundamendile pole mõtet kalli hinna eest igasugu tilu-lilu proovida peale ehitada. Valgupulbrid jms on peamiselt sinu elu lihtsustamiseks, kui tavatoitu lihtsalt ei jaksa või ei viitsi niipalju sisse kühveldada – või otsid lihtsalt vaheldust.
Kui midagi on veel mida ma peaksin teadma, siis palun öelge mulle!
On väga palju asju mida peaksid teadma, kuid kõike ei saa sulle lihtsalt mõne sõnaga ette öelda. Vajalik teadmistepagas tuleb aastatepikkuste õppimiste ja kogemuste toel. Kahjuks ei saa kõiki nüansse paari lausega kokku võtta.
Loodan, et suhtute minusse hästi ja ei hakka mingisugust ärapanemist tekitama. Mõistlikku suhtumist palun!
Ärapanemiseks ei lähe, kuid ammendavat vastust on sulle raske anda. Võime tasapisi suunda kätte näidata, kuid ise pead palju aega ja vaeva ettevõtmistesse panustama. Nii vaimu, kui ka füüsist treenima.
aprill 11, 2014 at 3:56 p.l. #363975gmaster
Memberarch, tee oma e-book ära
aprill 11, 2014 at 4:09 p.l. #363977Archangel
Memberarch, tee oma e-book ära
Midagi taolist on erafoorumi näol juba tegemisel tegelikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga võistlusplaanid on paljud asjad tahaplaanile surunud. Ütleme nii, et korraga liiga suurt tükki hammustades kipub ära lämbuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2014 at 4:14 p.l. #363978gmaster
MemberAga võistlusplaanid on paljud asjad tahaplaanile surunud. Ütleme nii, et korraga liiga suurt tükki hammustades kipub ära lämbuma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eat big to get big
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2014 at 4:22 p.l. #363979Archangel
MemberEat big to get big
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saa üle ega ümber tõesti. Niisama sülle ei kuku midagi – tahad suurt tükki, siis hammusta suur tükk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Samas ma üritan siiski veel kinni hoida “mõistliku” arengu printsiibist ja seega katsun mitte üle varju hüpata. Muidu maandun lõpuks pagan teab kus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2014 at 7:08 p.l. #363986RasmusKo
MemberAitäh teile info eest!
aprill 11, 2014 at 7:42 p.l. #363987RasmusKo
MemberEt siis sheiki teen kohe peale trenni?
aprill 12, 2014 at 6:49 e.l. #364005Marxengel
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no on ikka tüübid …kirjuta-seleta, ja tuleb..imesheikaprill 12, 2014 at 8:28 e.l. #364015Kang08
MemberUurisin ka selle välja, et proteiine on erinevaid, kiirelt lihaseid arendavaid ja aeglasti arendavaid.
Väga huvitaks kuskohast sa sellise asja välja uurisid….
Et siis sheiki teen kohe peale trenni?
Kui tavatoidust kõik vajaliku kätte saad ei pea üldse sheiki tegema.Valgusheik pole mingi imerohi.Pmt võid ühe kohupiima ka ära närida,ise tead kumb lahendus sulle mugavam on.Kõige tähtsam on toitumine tervikuna.Kas mingi sheik teha (või süüa midagi) peale trenni oleneb sinu menüü ülesehitusest .
aprill 12, 2014 at 4:01 p.l. #364053RasmusKo
MemberOlgu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2014 at 5:37 p.l. #364070MoloM
MemberÄrapanemiseks ei lähe, kuid ammendavat vastust on sulle raske anda. Võime tasapisi suunda kätte näidata, kuid ise pead palju aega ja vaeva ettevõtmistesse panustama. Nii vaimu, kui ka füüsist treenima.
Hei Arch, mõni aeg tagasi ma vaatasin, et mis jama Sa suust välja ajad, siis täna olen Sinuga väga ühte meelt paljudes seisukohtades, ilmselt olen arenenud või oled ka Sina paremaid mõtteteri loopima hakanud, igal juhul täna loen huviga Sinu postitusi. Parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2014 at 5:15 p.l. #364166RasmusKo
MemberKüsimus siis selline.
Minu kaalu juures oleks vaja umbes 160g valku, kui ma ei saa toitude valkudest normi täis, siis kas võin seda rohkem proteiini tarvitada, et normi täis saada?aprill 13, 2014 at 5:22 p.l. #364169RasmusKo
MemberVõib ka nõu anda, mida täpsemalt süüa.
3x päevas on mul maksimum söömiseaeg.
Kolmas kord oleks siis peale trenni. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.