Kaalu alandamise ajal toitumine ja trenn
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Kaalu alandamise ajal toitumine ja trenn
- This topic has 8 replies, 6 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
malviina.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2014 at 7:09 p.l. #25908
Egle00
MemberTere!
Sooviksin küsida kellegi targema käest, et mida siis lõppude lõpuks peaks sööma kaalu alandamise ajal ja palju peaks trenni tegema?
Kas kuskilt oleks võimalik ka tasuta toitumiskava saada või on kõik tasulised? Kasvõi mingidki näidet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksin äärmiselt tänulik!Või äkki on keegi nii hea ja armas, et kirjutaks nt oma toitumiskava siia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma kardan, et ma ise kipun süsivesikutega liialdama, kuna mulle kohutavalt maitsevad puuviljad. Samas ma tean, et ka nende tasakaal peab paigas olema. Kui palju puuvilja oleks päevas mõistlik süüa ja mida? Ma ise armastan banaane meeletult, kuid need ju sisaldavad samuti palju süsivesikuid.
Oleksin äärmiselt tänulik, kui keegi kirjutaks siia hommiku,-lõuna ja õhtusöögi näite/id!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades,
Egle
aprill 6, 2014 at 11:43 p.l. #363484SKG
MemberSüüa võib kõike, ei pea tingimata midagi ära jätma. Mida rohkem trenni teed, seda rohkem saada süüa.
Korralikud toitumiskavad on individuaalsed, mitte one-size-fits-all. See mis töötab ühel, ei pruugi töötada teisel.
Süsivesikuid ei maksa karta. Pole seal puuviljades midagi neid nii palju kui näiteks pastas, riisis, müslides või isegi magusates jogurtites. Pigem just suhteliselt vähe võrreldes muude süsivesikute allikatega.
Ma võin ju siia kirjutada oma hommikusöögi, mis on ~1500kcal, mis on 300g müslit ja 300ml piima, see ei tähenda, et see sinul “töötab”. Mõni sööbki terves päevas nii palju.
aprill 7, 2014 at 7:36 e.l. #363496Egle00
MemberSüüa võib kõike, ei pea tingimata midagi ära jätma. Mida rohkem trenni teed, seda rohkem saada süüa.
Korralikud toitumiskavad on individuaalsed, mitte one-size-fits-all. See mis töötab ühel, ei pruugi töötada teisel.
Süsivesikuid ei maksa karta. Pole seal puuviljades midagi neid nii palju kui näiteks pastas, riisis, müslides või isegi magusates jogurtites. Pigem just suhteliselt vähe võrreldes muude süsivesikute allikatega.
Ma võin ju siia kirjutada oma hommikusöögi, mis on ~1500kcal, mis on 300g müslit ja 300ml piima, see ei tähenda, et see sinul “töötab”. Mõni sööbki terves päevas nii palju.
Jah, loomulikult, täiesti arusaadav, et igale inimesele mõjuvad erinevad menüüd erinevalt. Kuid tänud Sulle vastamast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2014 at 7:43 e.l. #363498JungaTroll
MemberSu kõhutunne on õige, järgi seda. Kui arvad, et sööd palju puuvilja, siis võta vähemaks. Mina küll endale järjest banaane ei saaks lubada. Trennimahu suurendamine kaalu alandamiseks rohkem kui keha valmis, on kiire tee ülekoormuse ja kinni jooksmiseni. Keha ei saa karistada selle eest, mis suu sisse sööb. Suu saab alati sisse süüa rohkem kui keha põletada jõuab, lihased ei ole selleks mõeldud.
aprill 7, 2014 at 8:35 e.l. #363509Egle00
MemberSu kõhutunne on õige, järgi seda. Kui arvad, et sööd palju puuvilja, siis võta vähemaks. Mina küll endale järjest banaane ei saaks lubada. Trennimahu suurendamine kaalu alandamiseks rohkem kui keha valmis, on kiire tee ülekoormuse ja kinni jooksmiseni. Keha ei saa karistada selle eest, mis suu sisse sööb. Suu saab alati sisse süüa rohkem kui keha põletada jõuab, lihased ei ole selleks mõeldud.
Thats right
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2014 at 11:16 e.l. #363522kristen.
Memberhttp://macronutrientcalculator.com/
Soovitan sulle seda. Annab sulle algse aimduse makrodest ja kilokaloritest üldiselt. Seda ei saa üks ühele võtta aga hea alustuseks ikka.
aprill 7, 2014 at 11:33 e.l. #363526aprill 7, 2014 at 2:16 p.l. #363536JungaTroll
MemberPS. näide endalt selle lihastega kaloripõletamise kohta. Neljapäeval jooksin läbi Scoutsrännaku, 30km jooksu 15kg seljas. Kuid ka siis ei saanud küll midagi väga palju rohkem endale lubada. Kuid lihased ohkisid veel terve järgmise päeva. Nutune
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 26, 2014 at 5:56 p.l. #365106malviina
Member.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.