Skip to main content

jõutõmme

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » jõutõmme

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    MEE
    Member

Härrased kes ja kui tihedalt jõutõmmet teeb? On soovitusi kui tihti teha?

ette tänades

hatebreed
    Member

Kord/nädalas/kord kahe nädala jooksul. Oleneb treeningplaanist, mõnes pole seda vabsee sees ja siis ise leiuta kuhu ta paremini vahele sobib. Vahepeal ei teinud mingi poolteist kuud siis hakkasin jälle tegema ja jõud oli sama seeriates ja raskused ka. A teinekord jätsin kuu vahele ja max läks 20 kilo alla tõmbes aga pärast teist trenni saavutasin sama maksimumi….

Kaimerkt
    Member

Mina näiteks ei tee üldse, teen ainult jõutümmet abistavaid harjutusi. Jõutõmme kui selline on psüühiliselt liiga muserdav ,et seda koguaeg teha ja taastumine võtab samuti väga kaua aega. Kui tõmmet teha siis ainult vahetult enne võistlust ja seda ka siis ainult lühikeste seerjate näol!

Anonüümne
    Guest

Selja päeval teen mõõduka raskusega, põlvedest allapoole ei lase.

Jala päeval teen sirgete jalgadega, lasen hästi sügavale, et võtaks jala tagaosa rohkem.

Kuna mulle on olulisem lihas, siis kangi raskusele erilist tähelepanu ei pööra, peaasi et lihas oleks läbi.

Niiet keskmiselt 2 korda nädalas teen.

hatebreed
    Member

Ma teen ka jalapäeval sirgete jalgadega et jala tagaosa võtaks nagu bohemiangi. A tõmmet tuleb ikka teha et selg tugev oleks ja et kükki jõuaks teha.

MEE
    Member

hmm… nu ma teen ka tavaliselt seljapäeval. Kuid jalapäeval, tõmban end niigi läbi, et vaevalt sinna ta mul mahub. Bohemian palju tõmbad ? Hata sama kysimus sulle.

ette tänades

renku
    Member

teen ise praegu iga nädal 1 kord- olen teinud ka nii, et iga 2 he nädala jooksul korra

Anonüümne
    Guest

Tõmban vähe. Tükk aega pole maxi proovinud. Kuid aasta alguse poole treenisin umbes enda kahekordse kehakaaluga. 150-160kg-ga. Aga see ple üldse oluline.

hatebreed
    Member

Pool aastat tagasi oli 170, pole siiani julgend raskemaid lühikesi seeriaid teha kuna seljal on mingi kamm sees. Pole saand seda tõmmet järjepidevalt teha, vahel on tulnud sisse pausid-kuu, poolteist kuud , 2 kuud.

KaupzK
    Member

Ma ise üritan teha korra nädalas, umbes 5 seeriat. 6-8 kordust seerias. Teen rohkem üldise selja vastupidavuse saavutamiseks.

Fred Antson
    Member

Peale jaanipäeva tegin jalatrenni lõpus 180 kiloga 3 x 5.Ise kaalun praegu 90 kg.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.