Skip to main content

Vajan abi!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere! Oleksin väga tänulik kui aitaksite vastata ja soovitusi jagada.

Olen 20.aastane noormees.Tegelen korvpaliga ja olen väga edukas.Kuid tabas mind vigastus milletõttu tuleb trennidest paus.Olen hakanud käima jõusaalis,sõidan ratast ja sõudeergomeetrit.Tellisin suure jutu ja reklaami peale Omni Mx Hardcore(2,3kg).Tundsin end väljakul teistest kehaliselt nõrgemana ja mõtlesin et äkki sellest on kasu.Enda arvates ikkagi kiirustasin selle ostuga,polnudka kõige odavam.Nimelt seisneks küsimus selles kas antud toode aitab mul lihast natukenegi kasvatada ja toetada peale jõusaalitrenne?,ega antud toode kõhule rasva ei tekita?,ja mida arvate üleüldse sellest? Ise olen 185cm pikk ja kaalun 75kg.

tomba
    Member

Tegemist massilisajaga, mis sisaldab endas juba valku ja süsivesikuid segatuna, lisaks sellele muid lisandeid. Ehk mitte midagi erilist, pärast trenni teed endale sellest sheigi ja jood ära. Soovitan sul kasutada ka mõnda kalorilugejat, et oma päevane kalorsus normis hoida. Ainult rattaga sõitmisest ja sõudeergomeetrit kasutades lihast vast ei kasvata, lisa sekka baasharjutused.

eliviielo
    Member

Juudas!
    Päris tihe tähelepanek, ka kogenud alguses enda peal. On treener, kes tegeleb füüsilise ja mängulise poolega (kogenumad, vähem kogenumad), vajaka jääb toitumisalane ja psühholoogiline, taastumisalane nõu. Mis mängib väga tähtsat rolli tervest tervikpildist.

Tere! Oleksin väga tänulik kui aitaksite vastata ja soovitusi jagada.

Olen 20.aastane noormees.Tegelen korvpaliga ja olen väga edukas.Kuid tabas mind vigastus milletõttu tuleb trennidest paus.Olen hakanud käima jõusaalis,sõidan ratast ja sõudeergomeetrit.Tellisin suure jutu ja reklaami peale Omni Mx Hardcore(2,3kg).Tundsin end väljakul teistest kehaliselt nõrgemana ja mõtlesin et äkki sellest on kasu.Enda arvates ikkagi kiirustasin selle ostuga,polnudka kõige odavam.Nimelt seisneks küsimus selles kas antud toode aitab mul lihast natukenegi kasvatada ja toetada peale jõusaalitrenne?,ega antud toode kõhule rasva ei tekita?,ja mida arvate üleüldse sellest? Ise olen 185cm pikk ja kaalun 75kg.

Kas korvpalliga tegeledes muidu ei käi jõusaalis? Tean isikuid, kes ka edukad, ning neil päevas mitu korda trennid + lisaks jõusaal.
    Kõige alus on korras toitumine! Pole vaja mingeid hirmkalleid pulbreid sisse ajada siltidega:

MUSCLE MASS AND BULK product-detail-bullet.gif EXPLOSIVE LIFTING POWER product-detail-bullet.gif ANABOLIC EFFECT product-detail-bullet.gif TESTOSTERONE ENHANCEMENT product-detail-bullet.gif ANTI WORKOUT-FATIGUE

Milleks siis treener on, kas mitte selleks, et nõu küsida?
    Tean omast kogemusest, et süsivesikuallikas on tähtsal kohal korvpallis energiavaruna, kindlasti mugavad pulbrina, kuid võimalus riis, tatar jne ka variandid.

Kreatiin (heeringas) ja aminohapped (valku sisaldavad toiduained) ka tõhusad, kuigi neid saab ka toidust (jõuläve kasv ja taastumine).

Lihast aitab kasvatada, kui toitumine tasakaalus-regulaarne, pole mingeid “imetoidulisandeid”, et sööd neid ja kasvab! Samuti regulaarne jõutrenn.
    Kõhule rasva ei tekita? Rasva hakkab siis tekkima, kui kaloraaž suurem kui kulutatav, ja see kuhu rasva hakkab silmnähtavalt tekkima, oleneb inimese eripärast.
    Märksõna: kaloraaž.

Eks antud toode ikka veidi aitab nt taastumisele kaasa (aminohapped jne) ja jõusaalis jõukasvule (kreatiin), kui ka muud komponendid korras.

gmaster
    Member

Niisama ratta ja sõudeergomeetri väntamine ja massilisaja söömine tugevamaks küll ei tee.

Peaks olema ikkagi mingi suurem pilt, mille järgi treenid (aeroobset ja jõudu) – ja ka mingisugune progressioon neis plaanides.

P.S Samas kumb siis on, kas tunned end nõrgemana või oled väga edukas?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.