Tervist, mul on selline veider küsimus aga loodan, et saate aru.
Olen põhimõtteliselt igapäeva kanepi suitsetaja ja kas see rikub väga lihaseid? Nagu näiteks alkohol, et jood nädalavahetusel ja siis trenni päev on vaatad, et jälle nii väikseks jäänud. Olen ka kuskilt kuulnud, et kanep ei ole selline aine mis teeb lihaseid väiksemaks vaid pidi mõnes mõttes kasulik olema, et pidavat lihaseid lõdvestama ja olema hea?
See sihuke küsimus, kus keegi kogemuse pealt peab vastama. Vaevalt, et siin selliste kogemustega mehi leidub. Potheadid, keda ise tean, just eriti lihaste olemasoluga ei hiilga.
Igapäevane kanepi suitsetamine võib muidugi mõjuda palju tähtsamatele asjadele kui lihaskasv.
Raudkindlaid tõendeid otsese negatiivse mõju kohta lihaskasvule pole kuulnud, muidugi see ei tähenda, et neid ei ole. Tihtipeale pole teemat lihtsalt piisavalt palju uuritud.
Aga vähemalt üks näide, mis Tartu Ülikooli kehakultuuris toodi, et ühes(ilmselt piisavalt tõsiseltvõetavas) uuringus vähendas a la 10 jointi nädalas testot märgatavalt(Jorgen Matsi võib täpsustada/parandada).