Toitumiskavade koostajad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toitumiskavade koostajad
- This topic has 41 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2014 at 8:53 p.l. #25811
Anonüümne
GuestTunnen huvi hääst toitumiskavast.
Kelle poole võin pöörduda neti kaudu et saada hää toitumiskava
OLen lugenud et siin paljud teevad copy paste.
Paluks tuntum,aid nimesid või kodukaid kus neid saaks.
Tänud
märts 11, 2014 at 9:05 p.l. #361813dront
Memberhttp://www.bonsuna.com , küsi Jokerilt või Bonsunalt.
märts 11, 2014 at 9:44 p.l. #359837Martin Mägi
MemberMargus Silbaum.
märts 12, 2014 at 10:12 e.l. #361837Marxengel
MemberAga miks sa arvad, et keegi peaks kuidagi teisiti tegema, kui copy-paste? On etteantud parameetrid: kaal, pikkus. Isegi vanust, vaevalt, keegi väga arvestab. Aga väga ei peagi, kui tegemist ei ole just lapse või kaugel üle keskea.
On kindel arv kcaloreid, mis nad sul teoreetiliselt täis saada soovitavad, kindel hulk valgu-rasva-süsivesikut. Ja nii need *kavad* tulevad. Keegi ei mõõda reaalselt su kulu ei päeva-, nädala-, ega ka kuu lõikes.
1 tuntud kavategija on teinud kava, mis oli ligikaudu selline:
hommikul võta 1 spl oliiviõli, 50 gr kuivainena kaeraputru, 2 viilu lahjat juustu, kohv/tee (soovitatav meega), 200 g kodujuustu.; lõunaks tee 250 g kana/sea/liha, juurde haki tomatit-kurki ja riisi/kartulit 200 g, õhtusöök sarnane lõunasöögiga.
Ja mis selles siis on sellist, mille peale täiskasvanud inimene ise ei tule?
Usun, et google aitab ka siit päris kiiresti edasi, kui soov täpsemalt, spetsiifilisemalt.
märts 12, 2014 at 10:47 e.l. #361840Martin Mägi
MemberSilbaum. Oh ja kuidas veel mõõdab. Enne, kui Sulle mingi kava teeb, saadab Su Dexa skänni. Sealt saadud Lean Body Massi järgi arvutab Sulle Su kulud. Igasugune “arvamine” on miinimumini viidud. Ja ta niivõrd ei tee mitte kava, ala söö 200 gr kodujuustu, ta annab ette makrodkalorid ja kilomeeter pika eksli, kus on toodud toidud ja toitained. Ja sealt valid, et sõid Tere karamellikisselli 70 gr ja siis eksel teeb sellest 5 gr valku, 21 grammi süsikaid jne.
Ja mis peamine, kui Sa talle ei esita iga päev või nädal oma toidulogi, siis tal pole mitte ükskõik, vaid ta konkreetselt helistab Sulle ja “motiveerib” Sind, et Sa sihuke ludri poleks. Siis mõõdab ja kaalub ja teeb muutused järgmiseks nädalaks makrotesse ja kaloritesse.
Tema puhul on rohkem tegemist nö. koostöölepinguga kui toidukavaga. Tegu pole kaugeltki odava mehega, kuid ta on oma raha väärt.
märts 12, 2014 at 11:13 e.l. #361842Akrapovic
MemberKõlab väga häsi,ühesõnaga täis teenus.Eeldan ,et sellised peakski olema kavad nn, kes tellivad neid.
märts 12, 2014 at 11:19 e.l. #361843marti384
MemberKasutan Taavi Merisalu (kasutaja Sarge) koostatud toitumis- ja treeningkava. Olen igati rahul…nii et soovitan teda. Vaata facebookist ‘Taavi Merisalu toitumis- ja treeningkavad’
Ajapikku on ka endal teadmisi juurde tulnud ja lisaks Taavi koostatud menüüs olevatele toitudele olen ka ise uusi roogasid endale kombineerinud. Päeva ja toidukordade kaloraazid ja mikrode vahekorrad on mul teada ja siis kombineeringi, abivahendiks sai üks exceli tabel ka kokku keevitatud, kus toiduainete info sees ja mis ise siis kokku arvutab kalorid ja grammid.
märts 12, 2014 at 3:12 p.l. #361851Tim.
MemberKõlab väga häsi,ühesõnaga täis teenus.Eeldan ,et sellised peakski olema kavad nn, kes tellivad neid.
Selline põhjalikus toob kaasa ka märgatavalt suurema hinna, mis pole, minu arust, vajalik keskmisele siinsele kavatellijale, kelleks on ülekaaluline spordiga alustav inimene. Sellistel puhkudel piisab praktiliselt alati “copy-paste” kavast.
märts 12, 2014 at 3:59 p.l. #361858KuriVari
MemberSee copy-paste kava sobib ideaalseks põhjaks. Sealt edasi tuleks ise lugeda ja asja vastu huvi tunda. Siis saab enda isude ja tujude järgi muudatused teha. Aga jah põhjaks sobivad kõik kavad.
märts 21, 2014 at 1:29 p.l. #362509lkv
MemberTellisin ka kava. Võib-olla mõnele inimesele see sobib, kuid mind hirmutas ära kui treener soovitas juua coca-cola lighti ja kohvi. Veest oli juttu minimaalselt. Kahjuks minu tõekspidamistega läks see igaljuhul vastuollu ja kui küsisin kas on ka miski raha-tagasi-garantii siis sain lugupidamatu suhtumise osaliseks.
Kuidas teile tundub lause “1 tass teed või kohvi magusalt(meega)
soovi korral veel vesi 200-300ml või taaskord asendad vee coca-light vastu!” ???
Hallelluuujaaa joome ja sööme kõik ZERO tooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))märts 21, 2014 at 5:18 p.l. #362520renku
MemberHallelluuujaaa joome ja sööme kõik ZERO tooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))Hea oleks teada, kes selle kava koostas ja nii vastas? ZERo tooted ei tee sulle kusjuures midagi hullu!
Mulle saadeti mõni aeg tagasi ülevaatamiseks kava küsimusega “kas tõesti nii”, kus oli 115 kg mehele ja 59 kg naisele saadetud grammi pealt täpselt sama toitumiskava (puhas copy-paste), kusjuures päris tuntud kavade koostja poolt, enda arust “spetsialist”!
märts 21, 2014 at 5:51 p.l. #362524Marxengel
MemberJa siin me oleme.
LKV, kes nagu võiks/peaks olema “arvamusliider” annab hinnanguid, millel ei ole midagi pistmist “normaalse” toitumisega. Subjektiivne ajupestud arvamus.
Ja misj ärgneb: see jääb siia sadadele nähtavale, kes võtavad seda kui tõde; minule saadetakse hoiatus * keelekasutus* eest.
märts 21, 2014 at 6:29 p.l. #362525ROtter
MemberHea oleks teada, kes selle kava koostas ja nii vastas? ZERo tooted ei tee sulle kusjuures midagi hullu!
Mulle saadeti mõni aeg tagasi ülevaatamiseks kava küsimusega “kas tõesti nii”, kus oli 115 kg mehele ja 59 kg naisele saadetud grammi pealt täpselt sama toitumiskava (puhas copy-paste), kusjuures päris tuntud kavade koostja poolt, enda arust “spetsialist”!
Nt mina kaalun 85 kg, minu abikaasa 65 kg ja ta sööb minust rohkem.
Sinu näites ei ole midagi enneolematut, ühel langeb kaal kiiremini, teisel aeglasemalt, mõni inimene talub näljatunnet paremini, teine tahab tulemusi kiiremini saavutada, arvesse tuleb võtta ka inimese füüsilist aktiivsust, mõnikord ka terviseprobleeme jne.
Ja 59 kg -> 55 kg on märksa raskem saavutada kui 115 kg -> 95 kg.
märts 21, 2014 at 6:49 p.l. #362526renku
MemberNt mina kaalun 85 kg, minu abikaasa 65 kg ja ta sööb minust rohkem.
Sinu näites ei ole midagi enneolematut, ühel langeb kaal kiiremini, teisel aeglasemalt, mõni inimene talub näljatunnet paremini, teine tahab tulemusi kiiremini saavutada, arvesse tuleb võtta ka inimese füüsilist aktiivsust, mõnikord ka terviseprobleeme jne.
Ja 59 kg -> 55 kg on märksa raskem saavutada kui 115 kg -> 95 kg.
Kle, palun ära aja lolli juttu.
115 kg mees, kes käib jõusaalis ja tahab kaalu langetada ning 59 kg naine, kes tahab kaalu langetada ja tema ainukeseks liigutamiseks on pläkutamine naistega, ei ole võrdset kaalulangetamise kaloraaži väärt!
Me võime rääkida kaloraažide muutmisest pärast teatavat testperioodi, aga mitte nende algandmete saatimisel kaalu langust soovivatele nimestele!
märts 21, 2014 at 6:58 p.l. #362528ROtter
MemberKle, palun ära aja lolli juttu.
115 kg mees, kes käib jõusaalis ja tahab kaalu langetada ning 59 kg naine, kes tahab kaalu langetada ja tema ainukeseks liigutamiseks on pläkutamine naistega, ei ole võrdset kaalulangetamise kaloraaži väärt!
Me võime rääkida kaloraažide muutmisest pärast teatavat testperioodi, aga mitte nende algandmete saatimisel kaalu langust soovivatele nimestele!
Minu naine võib juurde võtta 5 kg ja maha võtta 5 kg kuu aja jooksul ilma probleemideta, minul ei tule 5 kg juurde mingi nipiga. Nii et inimesed võivad väga erinevad olla, ennist jäi lisamata, et WC-s käib abikaasa ka kaks korda sagedamini.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.