Olen 17-aastane tüdruk ning sooviks hakata käia jooksmas hommikuti enne kooli, kohe pärast ärkamist. Muidu teen trenni 5x nädalas. Kui pikk oleks minu optimaalne jooksuaeg hommikul? ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen 17-aastane tüdruk ning sooviks hakata käia jooksmas hommikuti enne kooli, kohe pärast ärkamist. Muidu teen trenni 5x nädalas. Kui pikk oleks minu optimaalne jooksuaeg hommikul? ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
2-3km on paras hommikuseks äratuseks ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lokaalset rasvapõletust pole olemas, rasvaprotsendi vähendamiseks oleks vaja jälgida oma toitumist, siin hommikujooksu lisamine 5-le trennile nädalas aitab vaid niipalju, et ta kulutab kaloreid – mida kauem jooksed, seda rohkem kaloreid kulub ehk seda rohkem võid päeva jooksul süüa.
Compelling research shows that the BEST way to get rid of the belly fat is to train with hard but short bursts of exercise, a style that taps into the anaerobic energy system more than the aerobic.