Skip to main content

kreatiin

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kreatiin

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    netz
    Member

Rääkige palun oma kogemustest ja kuidas see mõjub. Ei ole vaja öelda et otsi siit amazonist kuskilt. Mul on just vaja teada kuidas see mõjub. On sea hea kraam, tasuks seda osta?

Ott Kiivikas
    Member

Jutt on lühike, esimes kreatiinikuuri järel suurenes 1,5 kuuga kehakaal 10kg. Sügiseste ja kevadiste võistluste vahel suurenes võistluskaal ca6 kg lihaseid, aasta oli 1997.

Kuup
    Member

Üks küsimus veel. Miks soovitatakse kreatiin jätta lõpupoole? Et nagu mitte alguses tarbima hakata?

punamtsike
    Member

lõpupoole? mõtled enne surma? alguses arenetakse piisavalt kiiresti ka ilma abiaineteta. aga vaata varsti tekib seisak. ja sellest aitab üle saada näit kreatiin

Kuup
    Member

Mis vahet on kreatiinidel, kui 1 suurendab vedeliku hulka lihastes, teine mitte.

punamtsike
    Member

ehituses. monohüdraat ja tsitraat.

joey
    Member

ma võtsin ka kunagi kreatiini huvi pärast, et mis kraam ta on. võin õelda, et üks parimaid asju nii taastumisel kui ka trennil. jõudu ja lihast tuli küll väga kiiresti. trenni lõpus oli selline tunne, et teeks veel 2 tundi otsa.

norman21
    Member

Ma olen kuulnud ,et kui oled trenni alles lühikest aega teinud siis toimub areng ka ilma kreatiini ning proteiinita,aga küsimus selline,et kas midagi juurde annab näiteks see kreatiin kui oled alles mõned kuud treeninud

Tman
    Member

Kuidas te saate sellist juttu ajada…..arend toimub ilma proteiinita………..võtke põhikooli bioloogia õpik ja lugege, et mis asjad need valgud on……saa aru sa sööd iga päev enda sisse valku.

punamtsike
    Member

tore et me liha ei söö. lihas on nii proteiini kui kreatiini. ega taimetoitlusega kaugele ei jõua. vähemalt jõusaaliseisukohast.

joey
    Member

üks asi on proteiin ja teine proteiinisheik. kui mõtlesid proteiinisheiki, siis on sul jah õigus- algul saab ka ilma nendeta hästi arenetud, hiljem tasuks nende poole vaatama hakata

norman21
    Member

Loomulikult ma mõtlesin lisa valku (valgu ja kreatiini pullbreid).Aga tahaks ikka vastust ka oma küsimusele kas massi ja jõu osas tuleb kiiremat lisa kui kasutada näiteks kreatiini ma olen jõusaalis käinud kusagil 3 kuud

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.