Rääkige palun oma kogemustest ja kuidas see mõjub. Ei ole vaja öelda et otsi siit amazonist kuskilt. Mul on just vaja teada kuidas see mõjub. On sea hea kraam, tasuks seda osta?
Jutt on lühike, esimes kreatiinikuuri järel suurenes 1,5 kuuga kehakaal 10kg. Sügiseste ja kevadiste võistluste vahel suurenes võistluskaal ca6 kg lihaseid, aasta oli 1997.
lõpupoole? mõtled enne surma? alguses arenetakse piisavalt kiiresti ka ilma abiaineteta. aga vaata varsti tekib seisak. ja sellest aitab üle saada näit kreatiin
ma võtsin ka kunagi kreatiini huvi pärast, et mis kraam ta on. võin õelda, et üks parimaid asju nii taastumisel kui ka trennil. jõudu ja lihast tuli küll väga kiiresti. trenni lõpus oli selline tunne, et teeks veel 2 tundi otsa.
Ma olen kuulnud ,et kui oled trenni alles lühikest aega teinud siis toimub areng ka ilma kreatiini ning proteiinita,aga küsimus selline,et kas midagi juurde annab näiteks see kreatiin kui oled alles mõned kuud treeninud
Kuidas te saate sellist juttu ajada…..arend toimub ilma proteiinita………..võtke põhikooli bioloogia õpik ja lugege, et mis asjad need valgud on……saa aru sa sööd iga päev enda sisse valku.
üks asi on proteiin ja teine proteiinisheik. kui mõtlesid proteiinisheiki, siis on sul jah õigus- algul saab ka ilma nendeta hästi arenetud, hiljem tasuks nende poole vaatama hakata
Loomulikult ma mõtlesin lisa valku (valgu ja kreatiini pullbreid).Aga tahaks ikka vastust ka oma küsimusele kas massi ja jõu osas tuleb kiiremat lisa kui kasutada näiteks kreatiini ma olen jõusaalis käinud kusagil 3 kuud