Skip to main content

liiga palju lihaseid?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » liiga palju lihaseid?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    tirts
    Member

minu mure on järgmine.

Olen käinud 6 kuud shapingus ja nüüd on tulemus selline, et lihaseid on liiga palju ja rasv on ikka alles. Trenni tehes ei tõuse mu pulss kunagi üle 140 (no siis teen nii kiiresti ja palju kui vähegi jõuan). Normaalselt jääb pulss u 120 piiresse. Treeneri soovitus oli pulssi suurendada, et rasvu põletada. Mina olen aga vastupidist juttu kuulnud. Mida teha?

Tänan juba ette.

tirts
    Member

See jäi veel märkimata, et olen naine, vanust 27, pikkus 160, kaal 56, nii natuke pekki üleliia, nii paar kilo silmaga vaadates

marx7
    Member

Kuidas toitumisega lood on?

Paljast trennist ei ole kasu…

samm
    Member

miks koik naised kes 50 voi enam kaaluvad ennast paksuks peavad.käi rohkem jooksmas kui saledaks tahad.

tirts
    Member

kindlasti ei pea ma ennast paksuks.

Söömise koha pealt: söön kõike ja üsna palju,st nii liha, juurvilju, puuvilju, üsna palju jäätist jm magusat ka.

Küsimus on pigem ikka selles, et kas peaksin trennis pulssi suurendama või mitte. Ja mida teha kui pulss ei tõuse lihtsalt?

Ja selles, et ma ei soovi endale liigseid lihaseid, sest olen nii või naa üsna lihaseline.

M.M.
    Member

Pulssi võib arvutada nii, 220 miinus vanus korrutada 0,70 ehk siis sinul oleks norm pulss 135. Ma ei taha midagi halvasti shapingu kohta öelda aga minu meelest on see mõeldud vanematele inimestele kes ei jõua või tervis ei kannata aeroobikaga tegeleda. Teiseks on asi ka toitumises, sellest on eelnevalt palju juttu olnud aga toon ära lihtsad põhitõed : toituda 4-6 korda päevas, 3-4 tunniste vahedega, vähe rasvast ja mida õhtu poole seda vähem süsivesikuid ja ongi kogu saladus.

tirts
    Member

Aitäh

Eks ma siis üritan oma toitumist natuke korrigeerida, raske saab see olema ;-) Huvitav, kas selline toitumine aitab ära hoida ka liigse lig´hastekasvu, muidu on mu jalad varsti nagu Erika Salumäel.

Aeroobika mulle ei lähe, sest põlved ei kannata hüppamist.

mustafa
    Member

Ytle kuidas on se voimalik shapinguga 6 kuuga,lihased,naine…absurd.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.