Skip to main content

kysimus…kõht+kreatiin

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kysimus…kõht+kreatiin

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    unbreakabl
    Member

Kysimus siis kreatiini kasutamise kohta. Et siis kasutan kratiini (~20g peale trenni), esiteks kas selline laadimine on yldse kasulik, ja kui mitte siis kuidas oleks õige. Ja teine oluline kysimus oleks kähulihaste kohta. Et no olegem ausad on seal kõtu peal ka seda rasvakest ja kuigi teen trenni regulaarselt (nii aeroobset kui anaeroopset), on siiski kõhu olukord kanis sama. Kas põhjus võib olla ka kreatiinis??

Ette tänades!

Anonüümne
    Guest

1)No minu arust on rohkem levinud 4×5 gr päeva jooksul. Arvan et 4×5 gr laadimine oleks efektiivsem, aga pead ei anna.

2) Põhjus on toitumises, mitte kreatiinis.

paprica
    Member

olen viimasel ajal kõrva taha pannud, et enam selliseid neeletuid laadimiskoguseid väga ei soovitata. ott kiivikas käis siin foorumis mingi topicu alla välja analoogilise seisukoga. tõsi, minu tähelepanekud pärinevad siiski kergejõustiku ringkondadest.

unbreakabl
    Member

ei no laadimina esimestel päevadel (5 esimest), hiljem siis kord päevas ja ~20g. Vähemalt mina olen nii aru saanud.

punamtsike
    Member

20g korraga !! Lol oled või. esimest korda kuulen. või olen hoopis mina Lol. minu teada ikka 5g korraga ja laadimisel siis näit 4×5 päevas ehk kokku 20g. aga viimastel andmetel on laadimine mõtetu. parem olevat pikemal ajaperioodil näit 5g korraga. Ott tarbis niiviisi kreatiini vist pea terve hooaja vältel. võin ka eksida.

unbreakabl
    Member

ok nyyd ajasin jah vähe sassi. Punamütsike õigus. Tegelt mõtlesin et 5g päevas. Andestust segaduse tekitamise pärast. Ise tarvitangi just nimelt 5g päevas.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.