Jõutrenn kaloridefitsiidiga=jõu suurenemine?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Jõutrenn kaloridefitsiidiga=jõu suurenemine?
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2013 at 6:34 p.l. #25564
Anonüümne
GuestOlen teinud jõutrenni koos suurema kaloraaziga lihase ja jõu suurendamiseks umbes 3 kuud,
Plaan oleks hakata varsti kaalu kaotama, selle pärast tahtsingi küsida, et kui ma hoian kaloraazi defitsiidis ja teen jõutrenni, on oodata näitajate suurenemist?
detsember 16, 2013 at 7:06 p.l. #355835ReigoLeht
MemberKindlasti mitte. Olen ise juba 3 kuud olnud defitsiidis ja jõudu on oluliselt vähemaks jäänud, samas on ka rasva silmnähtavalt vähem.
Edu.
detsember 16, 2013 at 8:38 p.l. #355839Archangel
MemberOlen teinud jõutrenni koos suurema kaloraaziga lihase ja jõu suurendamiseks umbes 3 kuud,
Plaan oleks hakata varsti kaalu kaotama, selle pärast tahtsingi küsida, et kui ma hoian kaloraazi defitsiidis ja teen jõutrenni, on oodata näitajate suurenemist?
Sõltub sinu treenituse astmest ning treeningute/toitumise effektiivsusest. On võimalik küll, aga igal juhul saab areng olema aeglasem ning kui asju hästi läbi ei mõtle, siis võivad jõuvarud väheneda.
Kindlasti mitte. Olen ise juba 3 kuud olnud defitsiidis ja jõudu on oluliselt vähemaks jäänud, samas on ka rasva silmnähtavalt vähem.
Edu.
Kui kaotad oluliselt jõudu, kaotad suure tõenäosusega ka omajagu lihast. Korraliku dieedi puhul peaks jõukadu olema minimaalne. Algajad-kesktaseme harrastajad peaksid vabalt suutma jõuvarusid ka tõsta, isegi kaloridefitsiidis olles. Küll aeglasemalt, aga siiski. Liiga suur jõukadu näitab enamasti seda, et defitsiit on liiga suur või on toitainete/ajastamiste süsteem paigast ära ning trennide jaoks ei jätku piisavalt enam energiat ja/või on taastumine küsimärgi all.
detsember 16, 2013 at 11:35 p.l. #355841gmaster
MemberEks seal väga palju peas ka kinni.
Esimesel dieedil korrutasin pidevalt, et jõud väheneb, ja oh imet – väheneski.
Teisel võtsin eesmärgiks rahulikult tiksumise ja endaga võistlemise, tegin nt surumises tippmargid, mida isegi praegu ära ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures esimesel dieedil oli algtase ikka tunduvalt madalam, tegin mingi 80kg seeriaid vms, teisel 100..
Erand kinnitab reeglit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2013 at 4:33 e.l. #355844Archangel
MemberEks seal väga palju peas ka kinni.
Esimesel dieedil korrutasin pidevalt, et jõud väheneb, ja oh imet – väheneski.
Teisel võtsin eesmärgiks rahulikult tiksumise ja endaga võistlemise, tegin nt surumises tippmargid, mida isegi praegu ära ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures esimesel dieedil oli algtase ikka tunduvalt madalam, tegin mingi 80kg seeriaid vms, teisel 100..
Erand kinnitab reeglit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mhm, see võib tõesti tõsi olla. See jõu kadumine dieedi ajal on justkui mingi üldlevinud ja aksepteeritav tõde, olgugi, et meil on ka täiesti professionaalseid sportlasi, kes regulaarselt tõestavad, et isegi kulturisti lavavormis olles on jõukadu minimaalne ning vahest pressitakse üldse rekordeid välja. Aga eks see defitsiit annab pikalt rassinud meestele vabanduse olla nõrk. “Ah ma olen dieedil, peangi jõudu kaotama, see on normaalne…”
Kui aga olla sellise suhtumisega, et “hui kaotan jõudu, tõstan hoopis raskusi ja pole midagi” – siis tihti nii ka välja tuleb. Kehal on jõuvarusid kust ammutada küll, vaja vaim õigesse kohta suunata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2013 at 5:57 e.l. #355845Sarge
MemberEndal oli jõukadu dieedi ajal ainult lamades surumises, aga suutsin selle jõukadu tagasi saada ja lasin dieedi lõpuni sama raskusega edasi. Teiste harjutuste puhul, kas suutsin hoida raskusi ja suurendasin. Eks trennis nõrkus saabus 10x kiiremini, kui muidu, aga suutsin alati lõpuni pingutada. Kui vaim on nõrk, langevad ka raskused!
detsember 17, 2013 at 12:13 p.l. #355859gmaster
MemberMhm, see võib tõesti tõsi olla. See jõu kadumine dieedi ajal on justkui mingi üldlevinud ja aksepteeritav tõde, olgugi, et meil on ka täiesti professionaalseid sportlasi, kes regulaarselt tõestavad, et isegi kulturisti lavavormis olles on jõukadu minimaalne ning vahest pressitakse üldse rekordeid välja. Aga eks see defitsiit annab pikalt rassinud meestele vabanduse olla nõrk. “Ah ma olen dieedil, peangi jõudu kaotama, see on normaalne…”
Kui aga olla sellise suhtumisega, et “hui kaotan jõudu, tõstan hoopis raskusi ja pole midagi” – siis tihti nii ka välja tuleb. Kehal on jõuvarusid kust ammutada küll, vaja vaim õigesse kohta suunata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks peab arvestama ka seda, et vigastuseoht on suurem, eriti kui maadeldakse selliste raskustega, mida varem käsitsetud ei ole. Eriti kui on mingi hüpermobiilsus vms.
Järgmisel dieedil ma ilmselt raskusi juurde ei pushigi, pigem pikendan seeriaid ja korduse kestust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.