Uurimistöö ”Toidulisandite mõju organismile” küsimustik
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Uurimistöö ”Toidulisandite mõju organismile” küsimustik
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Martinnik.
-
AutorPostitused
-
november 19, 2013 at 2:23 p.l. #25494
Martinnik
MemberTere! Minu nimi on Martin ja ma olen Rakvere Reaalgümnaasiumi 11.m klassi õpilane. Ma olen valinud endale uurimistöö teemaks toidulisandite mõju organismile ja oleksin väga tänulik kui te kulutaksite tükikese oma väärtuslikust ajast ja täidaksite mu küsimustikku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mainin ka seda, et küsimustik on anonüümne.
Ette tänades,Martin
https://docs.google.com/forms/d/1RI2EM7WK0ybWFvJ5TARp8U1Jqw2FdCG2OTkPHsl8_7k/viewform
november 19, 2013 at 2:37 p.l. #348807Sarge
MemberKas ma olen ainuke, kellele tundub, et neid küsitlusi teeb Sügiskülv?
november 19, 2013 at 2:39 p.l. #348808Marxengel
MemberMis te arvate, kaua peab üks inimene trennis käinud olema, et hakata tarvitama toidulisandeid?
Miks te arvate, et siin ei ole esmavalikuks: “ma ei arva, et keegi PEAB tarvitama lisandeid” ? St. miks see variant puudub?
november 19, 2013 at 2:40 p.l. #354360Anonüümne
GuestKas ma olen ainuke, kellele tundub, et neid küsitlusi teeb Sügiskülv?
Hei, minul täna on niikiire olnud, et pole aega küll küsitluste jaoks.
Sul on lihtsalt paranoia- see on tavaline normaalne pisihäire.
november 19, 2013 at 2:43 p.l. #354361Martinnik
MemberMis te arvate, kaua peab üks inimene trennis käinud olema, et hakata tarvitama toidulisandeid?
Miks te arvate, et siin ei ole esmavalikuks: “ma ei arva, et keegi PEAB tarvitama lisandeid” ? St. miks see variant puudub?
Väga vabandan, et jätsin lisamata ka sellise vastusevariandi, nüüdseks on see viga likvideeritud.
november 19, 2013 at 3:50 p.l. #354364Anonüümne
GuestMa vastasin mõned korrad ära, arvuliste vastuste puhul kasutasin 16nd-arvusüsteemi.
Siin küsitluse koostaja ilmselgelt pole teie rahvusest, seega keelelisi vigu leiate siit rohkelt.
Samas minuarvuates tore küsimustik.
Annaksin hinde 6/10.
november 20, 2013 at 6:57 e.l. #354412MoloM
MemberMa vastasin mõned korrad ära, arvuliste vastuste puhul kasutasin 16nd-arvusüsteemi.
Siin küsitluse koostaja ilmselgelt pole teie rahvusest, seega keelelisi vigu leiate siit rohkelt.
Samas minuarvuates tore küsimustik.
Annaksin hinde 6/10.
Mis rahvusest muidu ise oled? Sinu postitusi lugedes ka ei arvaks, et meie rahvusest …
P.S Huvitav küsimustik, üle 50 aastased ei tohigi vastata
november 20, 2013 at 7:05 e.l. #354414Anonüümne
GuestMis rahvusest muidu ise oled? Sinu postitusi lugedes ka ei arvaks, et meie rahvusest …
Mina tõesti pole teie siinsete rahvusest. Ja seetõttu tekst lohiseb ja on valede konstruktsioonidega.
Kuid rahvusi tuleb meie riiki lähi aastakümnetel kindlasti rohkem, seega ongi hea teid ettevalmistada siin. Grammatikaga norimine kindlasti peab teil siin välja juurduma peagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ta olegi välja juurutatud suures osas. Üleüldse on liigutud ilusti uude paradigmasse minumeelest siin- asjad on teistmoodi, paremat moodi.november 20, 2013 at 7:11 p.l. #354469Martinnik
MemberMis rahvusest muidu ise oled? Sinu postitusi lugedes ka ei arvaks, et meie rahvusest …
P.S Huvitav küsimustik, üle 50 aastased ei tohigi vastata

Parandasin ära, tänan tähelepanu eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2013 at 7:24 p.l. #354471Sarge
MemberKuidagi vaenulik suhtumine on lisandite vastu seal küsitluses. Kas küsitleja on kursis nende samade asjadega, mida seal küsitud on – lisandite toime, päritolu, milleks, miks jne?
november 20, 2013 at 7:34 p.l. #354473Martinnik
MemberKuidagi vaenulik suhtumine on lisandite vastu seal küsitluses. Kas küsitleja on kursis nende samade asjadega, mida seal küsitud on – lisandite toime, päritolu, milleks, miks jne?
Jah, olen küll. Eelnimetatud uurimistöö eesmärgiks oligi uurida toidulisandite üldist toimet, positiivset ja negatiivset poolt, lisandite koostisaineid ja päritolu jm. ( Täpsemalt uurisin proteiini, kreatiini, glutamiini, kalaõli ja BCAA’de kohta )
Väga vabandan kui küsitlus pole koostatud nii, kuidas Teie eelistaksite, esimene kord siiski, samuti olin konsulteerinud oma juhendajaga ja ta oli sellega rahul.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.