Toitumise soovitus algajale
- This topic has 42 replies, 13 voices, and was last updated 12 years, 2 months tagasi by
Diver.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2013 at 4:05 p.l. #25471
m4rtinest
MemberTervist!
Tahaksin küsida proffidelt veidi nõuandeid. Nii siis, olen 19 aastane, õpilane, olen 177 cm pikk ja kaalun 61 kg, ma ei ütleks, et ma mingi kont olen, aga tavalise jooksja kehaehitusega. Kuna mind on viimasel ajal väga huvitama hakanud jõusaal, siis olen seal juba 2 nädalat käinud ja järjest rohkem tahaks sinna minna. Eesmärk oleks võimalikult kiiresti lihasmassi kasvatada. Olen kuulnud, et põhiline rõhk on toitumisel, nii siis tahangi veidi nõu küsida, mida ma peaks rohkem sööma ja millest eemale hoidma.
Tavaline toitumine:
Hommik- 2 praemuna, 70-80gr kodujuustu, kohv ja leib. vahest ka putru.
lõuna-koolitoit, üldiselt tervislik.
Õhtu-näiteks kartulipuder, kana, kodujuusu natuke ja mahl.
enne magamaminekut olen õuna söönud.
Mida ma peaks rohkem tarbima ja mida vähem?
Ootan väga nõuandeid.
ette tänades,
Martin.
november 14, 2013 at 4:10 p.l. #353954Kang08
MemberEesmärk oleks võimalikult kiiresti lihasmassi kasvatada.
See KIIRESTI unusta küll ära.Järjepidevus on siin võti.Üldiselt hoia kaloraaz kergelt plussis,tee regulaarselt trenni ja küll ajapikku tuleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 4:14 p.l. #353955Anonüümne
GuestSee KIIRESTI unusta küll ära.Järjepidevus on siin võti.Üldiselt hoia kaloraaz kergelt plussis,tee regulaarselt trenni ja küll ajapikku tuleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just. Treening peab olema elukestev. Seejuures pole üldse vaja eesmärke seada, teed ilma eesmärgita pikki aastaid samamoodi nagu hambapesu.
Teiseltpoolt ka see, et jooksjate kehas nö pole lihaskasvu geene (müosatsiini tase kõrgel), seetõttu ega sa väga paiste niikuinii ei lähe, aga kergelt punni ikka siit sealt.
november 14, 2013 at 4:18 p.l. #353957Kang08
MemberJust. Treening peab olema elukestev. Seejuures pole üldse vaja eesmärke seada, teed ilma eesmärgita pikki aastaid samamoodi nagu hambapesu.
Lause esimene pool on väga õige jutt,aga see teine pool läheb küll lappama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sinul pole ühtegi eesmärki ja toimub uimane kulgemine läbi elu,siis olgu nii,aga pole seda mõtet soovitada inimesele kes siit abi otsib.Eesmärgid peavad olema.!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 4:35 p.l. #353962biggereveryday
MemberKui pole eesmärki pole ka mõtet trenni minna
november 14, 2013 at 4:59 p.l. #353972m4rtinest
MemberSaan aru jaa, et üle öö päris lihas ei tule ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teen ikka 3 korda nädalas trenni, hiljem plaanis muidugi rohkem kui 3 korda, las lihased harjuvad korraliku pingega ikka. Põhiline mure mul ongi selles, et lihase kasvamine toitumise taha ei jääks. mis toiduaineid tuleks just rohkem tarbida, aga nii, et tervisele kahjulik jällegi ei oleks.november 14, 2013 at 5:09 p.l. #353973biggereveryday
Membertegelikult on toitumine selle foorumi põhi teema ja terve foorum seda täis. kasuta veidi otsingut ja leiad kõik vastused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 5:16 p.l. #353974marit
MemberSaan aru jaa, et üle öö päris lihas ei tule ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teen ikka 3 korda nädalas trenni, hiljem plaanis muidugi rohkem kui 3 korda, las lihased harjuvad korraliku pingega ikka. Põhiline mure mul ongi selles, et lihase kasvamine toitumise taha ei jääks. mis toiduaineid tuleks just rohkem tarbida, aga nii, et tervisele kahjulik jällegi ei oleks.Viie aasta pärast võid seda kahe nädala juttu meenutada, vbl selleks ajaks on midagi kontide peale siginenud. Aga vbl ka ei ole, vbl oled end lihtsalt paksuks söönud ja vbl ei ole üldse midagi muutunud. Rohkem kui 3x nädalas kuigivõrd ei aita tõenäoliselt. Ja põhiline rõhk ei ole toitumisel. Teed endale heateo kui kulutad treeneri peale ja ei hakka ise ratast leiutama.
november 14, 2013 at 5:30 p.l. #353975Diver
MemberPanen sulle siia oma dieedi kirja. Ma ikka loen end algajaks veel kuid trenni on tetud küll omajagu ja toitumise kohta loetud. Kaalun 95 kg.
Hommik: 3 keedetud muna, kauss kaerahelbe putru, tykk juustu (pole kunagi kaalunud aga umbes sõrmejämedune), klaas piima.
Peale seda lähen tunni pärast trenni. Peale trenni võtan kreatiini.
Lõuna: 3 küpsetatud kanakintsu ja roheline salat tomati ja kurgiga ja jälle klaas piima (piim mulle õudsalt maitseb. Paljud soovitavad selle asemel vett).
Õhtuoode: valgusheik piimaga
Õhtusöök: 2 taist tükki praeliha või kala. Juurde erinevad salativalikud. Vahel harva luban endale sinna kõrvale klaasi punast veini.
Öine näks on kodujuust.
Vett proovin juua vähemalt 2 l päevas.
Tean, et see pole ideaalne toitumine aga minule sobib. Eesmärgiks pole ka kiire lihasmassi kasv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 5:39 p.l. #353976Diver
MemberViie aasta pärast võid seda kahe nädala juttu meenutada, vbl selleks ajaks on midagi kontide peale siginenud. Aga vbl ka ei ole, vbl oled end lihtsalt paksuks söönud ja vbl ei ole üldse midagi muutunud. Rohkem kui 3x nädalas kuigivõrd ei aita tõenäoliselt. Ja põhiline rõhk ei ole toitumisel. Teed endale heateo kui kulutad treeneri peale ja ei hakka ise ratast leiutama.
Mul pildid rates üleval. Aasta jagu trenni tehtud. Kuu pikkused pausid olid ka. Koos nendega tuleb veidi rohkem. Treeneri peale pole kulutanud. Ise olen tulemusega rahul.
november 14, 2013 at 6:31 p.l. #353979Marxengel
MemberLause esimene pool on väga õige jutt,aga see teine pool läheb küll lappama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui sinul pole ühtegi eesmärki ja toimub uimane kulgemine läbi elu,siis olgu nii,aga pole seda mõtet soovitada inimesele kes siit abi otsib.Eesmärgid peavad olema.!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ongi eesmärk : sean eesmärgiks toimida sel viisil läbi elu, ilma kilogramme, sentimeetreid ja valgukotte lugemata. Tasane kulgemine, tugi muudele tegevustele, mitte ainsa sihina lihakuhi olla.
november 14, 2013 at 6:39 p.l. #353980biggereveryday
MemberMul pildid rates üleval. Aasta jagu trenni tehtud. Kuu pikkused pausid olid ka. Koos nendega tuleb veidi rohkem. Treeneri peale pole kulutanud. Ise olen tulemusega rahul.
Sul võivad pildid seal olla, aga kasutaja nime ma ikka kohvi paksu pealt kätte ei saa. Täna on halb päev vist ennustamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 6:46 p.l. #353981Kang08
MemberAga ongi eesmärk : sean eesmärgiks toimida sel viisil läbi elu, ilma kilogramme, sentimeetreid ja valgukotte lugemata. Tasane kulgemine, tugi muudele tegevustele, mitte ainsa sihina lihakuhi olla.
Alati ei peagi valgukotte lugema ja siht ei pea olema lihamägi.Kui juba saalis järjepidevalt treenida,siis mingi eesmärk võiks ikka olla.Eesmärk ei peagi olema suur.Aga nojah,kui on soov niisama kulgeda,siis võib seda ka palju odavamalt teha.Vähemalt mina näen seda nii.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2013 at 6:58 p.l. #353982kristen.
MemberSoovitaksin sul välja leida oma päevane valgu, süsivesiku, rasva kogus. Seda leiad enda kehakaalu põhiselt, neid kalkulaatoreid netis küll. Annavad nö. enam vähem eelaimduse sulle palju sa peaksid makrosid ja kcal sööma.
november 14, 2013 at 6:59 p.l. #353983Nesatur
MemberSul võivad pildid seal olla, aga kasutaja nime ma ikka kohvi paksu pealt kätte ei saa. Täna on halb päev vist ennustamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päriselt räägid?
Ma ei tea, kas ennem oli tal kasutajanime Diver asemel tühi koht või sul on lihtsalt halb tuju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.