Toidulisandid internetist
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toidulisandid internetist
- This topic has 104 replies, 22 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
biggereveryday.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2013 at 4:02 p.l. #25442
jorsik
MemberIlmselt enamus rahvast veel ei tea, niiet tsiteerin ravimiameti kirja:
“Seoses Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiivi 2011/62/EÜ ülevõtmisega Eesti õigusaktidesse kaotati ravimiseadusest § 25 lõikes 3 olev piirang ning Ravimiamet määratleb ainult tooteid, mida turustatakse Eestis. Isiklikuks tarbimiseks tellitud toidulisandid ei kuulu enam määratlemisele.
Kokkuvõtvalt, kui päritoluriigis on toode toidulisand ning see on tellitud eraisikuna isiklikuks tarbimiseks, siis tollis probleeme ei tohiks tekkida, kuna sellisel juhul ei kuulu toidulisandid enam määratlemisele.
Ravimiamet omab õigust määratleda ravimina tooteid, mida Eestis turustatakse või kavatsetakse turustama hakata. Sellisel juhul võib toode, mida teises liikmesriigis turustatakse muu tootena, osutuda Eestis määratlemisel ravimiks, kuna liikmesriikide vahel võib esineda erinevusi toodete ravimina määratlemisel.
http://www.ravimiamet.ee/%C3%BClevaade-ravimiseaduse-muudatustest “
Soovitaks siinkohal näiteks sellist kohta nagu http://www.puritan.com/ , praegu on seal Year End Blowout. Toimetavad ka Eestisse, just ostsin suure laadungi kalaõlist vaarikaketoonideni sisuliselt võileivahinna eest.
november 6, 2013 at 4:11 p.l. #353160Archangel
MemberVälismaal on odavaid kohti kust tellida meeletult, heameelega telliks ühte kui teist aga tollist pole enamik läbi tulnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodetavasti seda uut määrust ka järgitakse. Ole meheks ja anna teada, kas kogu su nodi tuleb ilusti kohale või mitte!
november 6, 2013 at 4:11 p.l. #353161Marxengel
MemberMis te vaarikaketoonidega peale hakkate?
november 6, 2013 at 5:27 p.l. #353171mark85
MemberLoodan et on õige jutt , saatsin just ravimiametile kirja ka vaatan mis vastavad
november 6, 2013 at 5:41 p.l. #353176Archangel
MemberMis te vaarikaketoonidega peale hakkate?
See on jah mõttetu ost. Aga noh, poolmuidu saadud platseebo, las naudib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul endal oma kümmekond lisandit mida tahaks kindlasti igapäeva kasutusse võtta aga kohalikul tasandil neid kas pole saada või ainult hingehinna eest. Seega olen siiani mõndasid neist tuttavate kaudu läbi soome tellinud aga eks see üks tüütus ole. Hästi palju huvitavaid üldisi tervisenäitajaid parandavaid lisandeid on. Asjad mis parandavad ajutööd, vähendavad stressi, parandavad und jms. Loodetavasti siis nüüd saab tellima hakata ja suurtes kogustes. Saab veel odavamaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2013 at 6:09 p.l. #353179Akrapovic
MemberSee on jah mõttetu ost. Aga noh, poolmuidu saadud platseebo, las naudib.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul endal oma kümmekond lisandit mida tahaks kindlasti igapäeva kasutusse võtta aga kohalikul tasandil neid kas pole saada või ainult hingehinna eest. Seega olen siiani mõndasid neist tuttavate kaudu läbi soome tellinud aga eks see üks tüütus ole. Hästi palju huvitavaid üldisi tervisenäitajaid parandavaid lisandeid on. Asjad mis parandavad ajutööd, vähendavad stressi, parandavad und jms. Loodetavasti siis nüüd saab tellima hakata ja suurtes kogustes. Saab veel odavamaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aega on ehk paned oma top 10 mida tarbiks ?
november 6, 2013 at 6:46 p.l. #353182Archangel
MemberSee on jah mõttetu ost. Aga noh, poolmuidu saadud platseebo, las naudib.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui aega on ehk paned oma top 10 mida tarbiks ?
Vaatan hiljem. Osad asjad on väga spetsiifilised ja isegi välismaalt tellides kallid, aga ma teen varsti uudse nimekirja jah, sest kui see seadus funkab nagu peab siis tahangi kiiresti tellima hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 6, 2013 at 9:00 p.l. #353208jorsik
MemberNoh, võtsin jah prooviks ketoonid, problem?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Maksid like 3$ purk. Aga jah, olen 4-5x tellinud peale selle seadusemuudatuse teadasaamist ja kordagi pole tollis määratlust küsitud, olen esitanud EP pakisaatmisdokumendid ja maksumust tõendava dokumendi, kasvõi screenshot mailile saadetud receiptist. Olen ise käinud tollis deklaratsiooni tegemas, paar minutit on läinud sellele, saadavad deklari mailile, maksad ära tolli või käibemaksu ja EP saadab paki kuhu vaja.november 6, 2013 at 9:08 p.l. #353209Anonüümne
GuestEks tõenäoselt seal tollil ole oma algoritm-funktsioon, mismoodi nad kauba riski hindavad.
Võib seetõttu ka algoritmist läbi närida, võib ka loota, et hetkel algoritmi läbi viiv server on katki, või ametnik uimane, vms.
november 6, 2013 at 11:30 p.l. #353217jorsik
MemberEks tõenäoselt seal tollil ole oma algoritm-funktsioon, mismoodi nad kauba riski hindavad.
Võib seetõttu ka algoritmist läbi närida, võib ka loota, et hetkel algoritmi läbi viiv server on katki, või ametnik uimane, vms.
Purjus oled või?
Archangel viska nimekiri Alan B’stardile või mulle privasse, võime kohe öelda enamuste kohta ilmselt, kas lähevad ravimite või toidulisandite alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2013 at 10:38 e.l. #353250Anonüümne
GuestPurjus oled või?
november 7, 2013 at 2:12 p.l. #353275SiimMe
MemberOlen netis ringi tuulanud kuid ei ole leidnud sellist toodet.
Vees lahustuv kofeiini tablett, võiksid olla mingi maitsega.
november 7, 2013 at 2:15 p.l. #353276Kristjan-Johannes Konsap
Membernovember 7, 2013 at 2:25 p.l. #353281Anonüümne
GuestAga kas oleks võimalik maale tuua neid lähte-elemente, millest valmistatakse kreatiini?
november 7, 2013 at 3:29 p.l. #353302biggereveryday
MemberAga kas oleks võimalik maale tuua neid lähte-elemente, millest valmistatakse kreatiini?
Loomulikult on. Kui narkootikume ja relvi saab, küll siis saab muidu asju ka, kui piisavalt huvi on…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.