Skip to main content

Trennieelne snäkk kookospiim (ketoos)

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Trennieelne snäkk kookospiim (ketoos)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere!

Selline küsimus, et kas on mõtet trennieelseks snäkiks võtta kookospiim (nt 75-100g + kaneel)?

Alustasin ketogeense dieediga (süsikad 20-35g päevas) 1. oktoobril ja treeningud ei ole veel väga intensiivsed. Tegemist funktsionaalse lihas-/kardiotreeninguga täna.

Tänud!

SKG
    Member

Olen ka ise kookospiima tarbinud, kuigi nyydseks olen madlipiimale yle lainud. Seal pole ju suurt energiat ollagi vorreldes no. tavalise lehmapiimaga? Et kas nii vaike kogus omab yldse mingit tuntavat efekti?

gmaster
    Member

Tere!

Selline küsimus, et kas on mõtet trennieelseks snäkiks võtta kookospiim (nt 75-100g + kaneel)?

Alustasin ketogeense dieediga (süsikad 20-35g päevas) 1. oktoobril ja treeningud ei ole veel väga intensiivsed. Tegemist funktsionaalse lihas-/kardiotreeninguga täna.

Tänud!

Jah.

Olen ka ise kookospiima tarbinud, kuigi nyydseks olen madlipiimale yle lainud. Seal pole ju suurt energiat ollagi vorreldes no. tavalise lehmapiimaga? Et kas nii vaike kogus omab yldse mingit tuntavat efekti?

100g sisaldab 23g rasva, sama mis liiter piima?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.