Kiired eined päeval Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kiired eined päeval This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 12 years, 6 months tagasi by martinkink. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused august 1, 2013 at 4:45 p.l. #25241 SheikerMember Asi selline , et tahaks jälgida toitumist rohkem, kuid ei ole aega koguaeg käia kodus söömas. Mida soovitaksite kõige enam, kui minna kuskile söögikohtadesse sööma (teised ostavad friikartuleid, burgerit jne) ? Mida soovitaksite kõige enam, kui minna poodi (teised ostavad pirukaid, krõpse jne) ? Mis oleks sellised kiired ning kõige etemad toidud siis. Tänud! august 1, 2013 at 4:48 p.l. #182165 ArchangelMember Sõltub mis toitaineid vaja on. Mina söön väljas olles pirukaid ja jäätist näiteks. Kodus süskareid tol päeval niipalju ei söö – probleem lahendatud. Ma ei tea mis on sinu eesmärgid ega ülejäänud menüü, ilma ei saa mitte midagi soovitada. august 1, 2013 at 5:00 p.l. #182358 SargeMember Asi selline , et tahaks jälgida toitumist rohkem, kuid ei ole aega koguaeg käia kodus söömas. Mida soovitaksite kõige enam, kui minna kuskile söögikohtadesse sööma (teised ostavad friikartuleid, burgerit jne) ? Mida soovitaksite kõige enam, kui minna poodi (teised ostavad pirukaid, krõpse jne) ? Mis oleks sellised kiired ning kõige etemad toidud siis. Tänud! Mina ostan grill-liha vms. Täna ostsin näiteks sašlõkki. Väljas käin harva söömas ja siis võtan ikka prae mingi lihaga. august 1, 2013 at 5:02 p.l. #182639 martinkinkMember Võta toit kodust karpidega kaasa. Mitmevilja röstkukkel ja vahele pakk sinki on väga mõnus eine. Oleks vale kui ma ütleksin, et võimalusi on lugematul arvul. Neid on rohkem. ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse